V.Vigelis: kaip galėjau sumušti tarybos narius, kurie „ambalai“ yra

Švenčionių meras „darbietis“ Vytautas Vigelis neigia pasirodęs darbe neblaivus ir tvirtina savo kabinete buvęs užpultas kitų tarybos narių.

Švenčionių rajono tarybos narys liberalcentristas Rimantas Klipčius praėjusią savaitę pareiškė, kad nukentėjo nuo mero per konfliktą savivaldybėje. Anot jo, meras darbo vietoje esą buvo neblaivus.

Tuo metu V.Vigelis antradienį per spaudos konferenciją tvirtino negalėjęs sumušti trijų pas jį įsiveržusių tarybos narių - R.Klipčiaus, Kęstučio Trapiko ir Kęstučio Savicko. Pasak mero, jie jį įžeidinėjo ir grasinio, o R.Klipčius užstojo duris, neleido merui išeiti, „suvaržė asmens laisvę“, jį apstumdė bei pats ėmė plėšyti savo drabužius.

V.Vigelis, ištrūkęs iš kabineto, esą iškvietė policiją, bet nesulaukęs pareigūnų, nuvyko pas medikus, kurie jam patarė pailsėti namuose. Meras tikino pats per incidentą patyręs sužalojimų, ant kūno būta įbrėžimų, kraujosrūvų, jam pakilo kraujospūdis.

„Kaip aš galėjau, meras, sumušti tris tarybos narius, kurie “ambalai„ yra? Čia kažkas iš fantastikos srities yra. Žinote, aš pamačiau, koks yra aferizmas didžiausias, - man pačiam pasidarė baisu“, - kalbėjo meras.

Jis neigė tą dieną buvęs neblaivus: „Kaip aš galėjau būti neblaivus, jeigu aš turėjau būti susitikime?“

Meras taip pat tvirtino, kad „dėl įvykių kabinete“ kreipsis į teisėsaugą privataus kaltinimo tvarka.
V.Vigelio teigimu, pas jį įsiveržę politiniai oponentai esą nepatenkinti tuo, kad 12 metų rajone negauna valdžios, be to, jie esą savo veiksmais norėjo „užglaistyti“ klausimą dėl Švenčionėliuose „terorizuojamų romų“.

„Norėčiau viską paneigti viską, ką kalba tarybos nariai R.Klipčius ir K.Trapikas. Paprasčiausiai tai vertinu kaip pigią viešųjų ryšių akciją (...), kaip politinį susidorojimą žiniasklaidos priemonėmis“, - teigė meras.

Opozicijai priklausantys tarybos nariai anksčiau paviešino informaciją apie kitą su meru susijusį incidentą - kelionės į Paryžių metu V.Vigelis girtas esą priekabiavo prie stiuardesės ir dėl to buvo išlaipintas iš lėktuvo Varšuvoje. Meras antradienį per spaudos konferenciją teigė, kad iš Varšuvos parskrido dėl pablogėjusios sutuoktinės sveikatos ir gautos žinios apie jai daromą operaciją.

„Tai vykio grynai už mano asmenines lėšas, mano asmeninių atostogų sąskaita“, - sakė jis.
V.Vigelio pavardė minėta dar vienoje istorijoje - pirmadienį Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas (LVAT) paskelbė, jog meras supainiojo viešuosius ir privačius interesus, nes nenusišalino balsuodamas tarybos posėdyje dėl sprendimo, susijusio su jo žmonos pareigomis. Antradienį V.Vigelis pareiškė, kad tai yra „mažareikšmiškas įvykis, dėl kurio nėra esmės kalbėti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kemal Ata Tiurk

Kemal Ata Tiurk portretas
Nežinojau, kad Švenčionių taryboje dirba uosto krovėjai( turk. Ambal - uosto krovėjas)

nu

nu portretas
ne vien yra dar ir alkoholikų

Sigitas

Sigitas portretas
kaip kaip elementariai priėmei ant dušios 0,5 litro VODKOS ir jūra iki kekių. Tas savo baikas meras gali pasakoti vaikų darželyje darželinukams.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių