V.Romanovas nuo streso gydosi validoliu

Išprotėjusio buratino pravardę pelnęs milijonierius Vladimiras Romanovas laidai „Nuo.. iki...“ atviravo nusiraminimą randantis pusėje tabletės validolio.

„Nenoriu mokinti savo priešių. Ką daro validolis? Štai aš į šou papuoliau, o kai deguonies „paduoda“ ir nieko neatsimeni, tada paimi pusę tabletės validolio tam kad stresą nuimtum. Širdies ritmas susibalansuoja. Mane šito pamokino sportininkai“, - pasakojo V.Romanovas, tabletę pusiau dalindamasis su laidos vedėja.

Milijonierius Lietuvą šokiravo akibrokštu, kai prasidėjus finalinėms Lietuvos vyrų krepšinio rungtynėms jis atleido vyriausiąjį „Žalgirio“ komandos trenerį Darių Maskoliūną. Kovą dėl aukso Kauno komanda buvo priversta tęsti be vedlio.

Sprendimą V.Romanovas priėmė su niekuo nesitaręs. Tokią galimybę jam suteikia prieš metus į komandą investuoti 26 mln. litų, už kuriuos jis įsigijo komandos akcijų kontrolinį paketą ir sprendžiamąjį balsą.

„Žalgirio“ sirgaliai apšaukė V.Romanovą komandos žlugdytoju, išprotėjusiu buratinu, kuris ima mėtyti trenerius vos tik pasigenda spaudos ir televizijos dėmesio. Esą „Žalgirį“ aplankiusi atleidimų banga – nebe naujiena. Analogiškų V.Romanovo elgesio pavyzdžių galėjo išvysti futbolo aistruoliai. Tačiau V.Romanovas teisinasi atleidęs vyriausiąjį trenerį vedinas kilnių tikslų.

„Jūs manęs nepalaušite. Visada sporte bus kova tarp šou biznio ir sporto. Ta riba labai plona, bet tai griauna sportą. Mūsų krepšinis nupirktas, teisėjai irgi.  Iki rungtynių būna sutarta, kas jas laimės. Esi geras tol, kol moki pinigus, bet į vadovavimą nesikiši“, - tikino V.Romanovas.


Šiame straipsnyje: Romanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių