VRM: neblaivūs darbuotojai atleisti, tikrinamas ministerijos autoūkis

Darbo metu neblaivūs aptikti Vidaus reikalų ministerijos (VRM) autoūkio darbuotojai atleisti iš pareigų, ministerijos autoūkyje atliekamas patikrinimas, pirmadienį pranešė Vidaus reikalų ministerija (VRM).

Vidaus reikalų ministro Dailio Alfonso Barakausko pavedimu dėl įvykio buvo atliktas tarnybinis patikrinimas, nuspręsta atleisti autoūkio mechaniką ir tą naktį budėjusį vairuotoją dėl šiurkščių darbo drausmės pažeidimų.

Ministras taip pat pavedė atlikti VRM autoūkio veiklos patikrinimą ir priimti atitinkamus sprendimus, siekiant užkirsti kelią tokiems incidentams ateityje.

Du neblaivūs darbuotojai ministerijos autoūkyje buvo aptikti naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

D. Barakauskas BNS sakė, jog šeštadienį prieš vidurnaktį jis planavo vykti į pasienį su Baltarusija, todėl paprašė automobilio su vairuotoju. Tačiau, anot ministro, jam bekalbant telefonu su budinčiu vairuotoju, jis suprato, jog budintysis kalba nerišliai ir gali būti neblaivus, todėl nurodė ministerijos kanclerio pareigas laikinai einančiam Nerijui Rudaičiui išsiaiškinti situaciją.

Ministras teigė sužinojęs, jog autoūkio mechanikas ir budintis vairuotojas aptikti išgėrę. Tada, pasak ministro, buvo iškviesta policija, kad būtų nustatytas girtumo laipsnis ir surašytas protokolas.

Policija informuoja, kad VRM autoūkio darbuotojas A.A., gimęs 1963 metais, neblaivus prie automobilio „VW Jetta“ vairo buvo sulaikytas sekmadienį po vidurnakčio Pylimo ir Kalinausko gatvių sankryžoje.

Jam nustatytas vidutinis (1,96 prom.) girtumas.

Pats D.Barakauskas BNS sakė, jog jo nuolatiniu vairuotoju dirba kitas žmogus. Anot jo, tikėtina, jog išgėręs vairuotojas buvo pakeliui pas jį į namus, tačiau jį sulaikė policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha-cha

cha-cha portretas
ten visą laiką gėrė, ten mechaniku dirba toks antanas dirbęs geležinkelyje ir gyvenantis trakuose.Įdomu ar garažo viršininkas ne Dudutis, kurio brolis dirba geležinkeliuose.Ten tokia smagi kompanija, kuri bet kuriam VRM viršininkui padės namų ūkyje

popezius antanas

popezius antanas portretas
baisus cia daiktas kad zmogus isgere, paciam virsininkui reikejo pavairuot, bet matyt pats da girtesnis buvo, plius da kazi ko ten y ta pasieny vaziuot nakty, kazi a ne cigareciu parsivezt?!

Jaronimas

Jaronimas portretas
Geras ministro sprendimas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių