VRM darbuotojai anglų kalbos įgūdžius tobulina Maltoje

Šeštadienį keturi Vidaus reikalų ministerijos (VRM) darbuotojai savaitei išskrido į Maltą. Mokytis anglų kalbos Gateway International School of English (G.I.S.O.E), esančioje San Gvano miestelyje, rašo „Lietuvos žinios“.

Tinklalapyje nurodoma, kad intensyviausi kursai trunka šešias valandas per dieną, o popiet, pasibaigus kursams, klausytojams siūlomos įvairiausios pramogos - nardymas, ekskursijos, paplūdimys, baseinai, golfas, buriavimas.

2005 metų apklausos duomenimis, 97 proc. Maltos gyventojų gimtoji kalba yra maltiečių, 2 proc. - anglų. Abi šios kalbos Maltoje yra oficialios. Maltiečių kalba yra kilusi iš arabų kalbos dialekto, kuriuo buvo kalbama pietų Italijoje.

Rimtai besimokantieji anglų kalbos važiuoja į Jungtinę Karalystę. Užsienio kalbų kursus Maltoje renkasi tie, kam svarbūs ne tiek kalbos įgūdžiai, kiek galimybė derinti pamokas su aktyviu ir maloniu poilsiu šiltuosiuose kraštuose. Šiandien Viduržemio jūroje, tarp Afrikos ir Italijos esančioje Maltos saloje, buvo 22-24 laipsniai šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lolo

lolo portretas
tai ir klausimas: koks tikslas kalba ar pramogos?

aniuok

aniuok portretas
Ar brangesnės šalies tobulinimuisi nerado? Kur mes gyvenam?

Cia Lietuva

Cia Lietuva portretas
O arciau kursu nerado? Ir kiek tie kursai kainuoja,aisku mums mokesciu moketojams?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių