V.Račkausko ir kitų aukštų pareigūnų namuose – kratos

Policijos departamentas, tirdamas, ar iš tiesų aukšti pareigūnai žinojo apie dviem žmogžudystėmis įtariamo Drąsiaus Kedžio planus, penktadienį atliko 15 kratų.

Pareigūnai krėtė generalinio policijos komisaro pavaduotojų Visvaldo Račkausko ir Algirdo Stončaičio, buvusio kriminalinės policijos biuro viršininko Tomą Ulpio ir kitų pareigūnų namus, skelbia delfi.lt

Neseniai atsiradęs įslaptintas liudytojas tvirtina policiją informavęs apie D. Kedžio esą planuojamas žmogžudystes Kaune. Tačiau į pateiktą informaciją esą nebuvo sureaguota.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
dar viena melo doze runkeliams. netikiu kad tokiu sisku namuose kratas darytu ,o tuo labjau nutestu ,netikiu ir gana netikiu ir ta pasaka apie kazkoki liudininka .cia aisku kaip diena pedofilai nori byla uzgniauzt .matyt cia aukstiems siskoms siknos svyla

RKE

RKE portretas
Galima tik nusijuokti ,kad tokie pareigunai laikytu namuose ka nors itartino !

ww

ww portretas
Rackauskas turi kalbet, kas jam nurode nesimti jokiu veiksmu zmogzudystes stabdyme, kitaip bus sudirbta policijos struktura Tai galejo buti Saugumas, prokuratura, arba teisesuga valdantis asmuo. Pasalinama nereikaligi liudininkai (Drasiu prakalbus apie pedofilija), po to nuzudomas atpirkimo ozys. Planas buvo neblogas, bet kazkas sumaise jo atlikimui. As tikras, kad pedofilija Lietuvoje yra isvystyta ir matosi kas ja gina (Sakalas,Sadeckas,Paulauskas ir Kt.)
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių