V. Uspaskichas Lietuvai atstovaus ET Parlamentinėje Asamblėjoje

Seimas patvirtino kelių parlamento delegacijų tarptautinėse parlamentinėse organizacijose ir asamblėjose sudėtis. Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas Lietuvai atstovaus Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje (ETPA).

Seime ketvirtadienį svarstant klausimą dėl šios delegacijos sudėties konservatorė Rasa Juknevičienė siūlė „darbiečiams“ parinkti kitą atstovą, kuris nebūtų teisiamasis vadinamoje juodosios buhalterijos byloje. Seimas ketvirtadienį panaikino sukčiavimu kaltinamo V.Uspaskicho teisinę neliečiamybę, Darbo partijos byla teisme toliau bus nagrinėjama kitų metų sausį.

„Darbietė“ Dangutė Mikutienė gindama lyderį atsakė, jog V.Uspaskichas nėra nuteistas, o būdamas Seimo nariu turi teisę būti skiriamas į bet kokias parlamento delegacijas ar kitas pareigas.

Į šią delegaciją kartu su V.Uspaskichu taip pat paskirti socialdemokratai Orinta Leiputė ir Artūras Skardžius bei konservatorius Emanuelis Zingeris.

Seimas ketvirtadienį taip pat patvirtino parlamento delegacijas Frankofonijos, Baltijos, Europos Sąjungos ir Viduržemio jūros valstybių, NATO bei Lietuvos ir kitų valstybių dvišalėse ir trišalėse asamblėjose, Tarpparlamentinėje sąjungoje.

 


Šiame straipsnyje: ETPAViktoras Uspaskichas

NAUJAUSI KOMENTARAI

gg

gg portretas
Rusas atstovaus lietuvai..Viso tautos turbut juokias uz pilvu susiemusios

Visus juos sodinti.

Visus juos sodinti. portretas
Matyt darbieciam nusispjaut ,kad mes Lietuviai ir turim atstovauti ,kad ir nenuteisti ,bet ir ne teisiami.Matyt visi turi ko bijoti,nes gali bet kuris atsidurti salia V.U.Jeigu tik prokuratura ir teismai dirbtu savo darba.O Mikutiene perbegele is vienos partijos i kita gyne Viktoreli kaip beimanydama.Matyt gerai buvo atsilyginta is juodosios kasos.Juk tokie desimtis milijonu neusgaravo ,o buvo pamaloninti visi.Grazulis prisipazino.

Javol

Javol portretas
tik patvirtina fakta, gauja,pasivadinusi partija.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių