Už striukes „tvarkiečiai“ atsiskaityti nežada

Prieš metus partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio skyriaus užsakymu pasiūtos, tačiau jiems nebereikalingos striukės iki šiol dūla siuvykloje. Anot verslininkų, už 20 neatsiimtų striukių partijos skyrius skolingas per 1000 litų. Jie sako patikėję politiko žodžiu, kad užsakymas bus parašytas vėliau.

„Miesto tarybos narys ponas Tarulis atvažiavo pas mus į įmonę, užsisakė striukes, „maikutes“ partijos sąskrydžiui ir atsitiko taip, kad pusę šitų užsakytų daiktų žmogus pasiėmė ir dingo“, – pasakoja bendrovės „Gelaksa“ direktorius Aleksandras Smirnovas.

Miesto tarybos narys T. Tarulis taip pat neišvengė savivaldybėje kilusio korupcijos skandalo dėl viešųjų pirkimų. Jam kartu su kitais partijos kolegomis – buvusiu vicemeru Kastyčiu Vainausku ir administracijos direktoriumi Stasiu Karčinsku – pareikšti įtarimai ir dėl kyšininkavimo.

T. Tarulis neneigia užsakęs striukes. „Ko jūs manęs klausiate, klauskite pirmininko. Tuo metu, kai buvo pirmininkas Stasys Karčinskas, tas striukeles užsakinėjau aš, bet po viso šito skandalo iš veiklos pasitraukiau. Tuo labiau kad pirmininkai pasikeitė, dabar pirmininkas yra kitas, jis turėtų rūpintis, ne aš“, – tikino miesto tarybos narys, partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio skyriaus narys T. Tarulis.

Tačiau skyriaus pirmininkas baidosi bet kokios atsakomybės.

„Kas užsakė, tas tegul ir atsiskaito. Mūsų partijos skyrius jokios sutarties neturi, tai iš ko atsiskaityti, kokiais pinigais“, – kalbėjo partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio skyriaus pirmininkas Sigitas Činga.


Šiame straipsnyje: tvarka ir teisingumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių