Ukmergėje baigia išnykti vaikų žaidimų aikštelės

Ukmergėje jau daugybę metų nesirūpinama vaikų žaidimo aikštelėmis ir galima teigti, kad jų nebeliko- tai šeštadienį įvykusiame posėdyje konstatavo Visuomeninė taryba prie Ukmergės policijos komisariato.

Pasak policijos pranešimo, su pasiūlymu įrengti žaidimų aikšteles Visuomeninė taryba artimiausiu metu žada kreiptis į rajono savivaldybę.

Visuomeninės tarybos nariai nusprendė, kad yra būtina rūpintis mūsų miesto jaunaisiais gyventojais, sudaryti geresnes sąlygas poilsiui bei užimtumui. Daugiabučiuose gyvenantys tėveliai išėję pasivaikščioti neturi kur leisti vaikams pažaisti ar pasisupti, o patys neturi kur prisėsti.

Vyresnieji vaikai išėję į lauką taip pat tegali būriuotis prie laiptinių, kadangi sportuoti skirtų įrengimų jau beveik nėra, o išlikusieji kartais būna avarinės būklės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei bendruomene

jei bendruomene  portretas
yra buka ir leidzia ,kad vaiku aiksteles isnyktu,tai ju vietose atsiras labai mylimu automobiliu stovejimo aisteles,nei matyta ,nei girdeta pasauly,kad masinas labiau myleti uz vaikus,nors musu valdininkai labai myli pedofilus,o ne vaikus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių