„Tvarkiečiai“ į finansų viceministro pareigas siūlo V. Galvoną

Valdančioji Tvarkos ir teisingumo partija į finansų viceministro pareigas siūlo buvusį parlamentarą Vytautą Galvoną. Tai BNS penktadienį patvirtino partijos pirmininkas europarlamentaras Rolandas Paksas.

„Esame pasiūlę V.Galvoną į mums pagal susitarimą priklausančias finansų viceministro pareigas. Būdamas Seimo nariu V.Galvonas yra dirbęs Biudžeto ir finansų komitete, dabar dirbo koalicijos darbo grupėje, kuri rengė ktų metų biudžetą“, - sakė R.Paksas.

Anot R.Pakso, V.Galvono kandidatūra yra pateikta premjerui socialdemokratų vadovui Algirdui Butkevičiui ir finansų ministrui Rimantui Šadžiui.

Radiofiziko specialybę turįs V.Galvonas yra buvęs kelių kadencijų Seimo nariu, jis kandidatavo ir spalį vykusiuose Seimo rinkimuose, tačiau vienmandatėje Anykščių-Kupiškio apygardoje liko ketvirtas, taip pat nebuvo išrinktas ir pagal Tvarkos ir teisingumo sąrašą. Priešrinkiminiame sąraše V.Galvonas buvo 16 vietoje, po reitingavimo nusmuko į 24 - ąją vietą.

„Tvarkiečiai“ taip pat yra nusprendę kelti V.Galvono kandidatūrą kovo 3 dieną vyksiančiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Biržų-Kupiškio apygardoje, kurioje spalio mėnesio rinkimų rezultatai buvo panaikinti dėl pažeidimų.

 


Šiame straipsnyje: Vytautas Galvonasviceministras

NAUJAUSI KOMENTARAI

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
GERAS MUSU TT PARTIJOS NARYS IR ŽMOGUS -SEKMES JAM LINKIU ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių