Trečiadienį pradedami mokėti pinigai „Snoro“ indėlininkams

Valstybei pervedus beveik 3,8 mlrd. litų, didžiausias šalyje komercinis SEB bankas trečiadienį pradės mokėti draudimo išmokas gyventojams ir kai kurioms įmonėms, laikiusiems lėšas bankrutavusiame banke „Snoras“. Tikėtina, kad kiti bankai trečiadienį taip pat pradės mokėti valstybės apdraustas sumas - iki 345 tūkst. litų.

Valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ antradienį pervedė SEB bankui daugiau kaip 3,75 mlrd. litų. Bankas išmokės lėšas daugiau kaip 350 tūkst. indėlininkų – gyventojų ir Vilniaus apskrities įmonių, pranešė SEB bankas.

SEB banko prezidento pavaduotojas, Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika sakė, kad siekiant, jog procesas būtų sklandus ir greitas ir lėšas buvę indėlininkai gautų kuo greičiau, visi SEB banko skyriai dirbs ir šeštadienį.

Pasak V.Doveikos, bankas siūlo naują išankstinės registracijos internetu galimybę - tokia galimybė nuo trečiadienio bus suteikta 6-se skyriuose (4 - Vilniuje, po 1 – Kaune ir Klaipėdoje), o nuo sausio 2 dienos - 27-iuose banko skyriuose 15-oje Lietuvos miestų.

SEB bankas pirmąją operaciją atliks nemokamai: arba perves lėšas į nurodytą sąskaitą SEB banke, arba į sąskaitą kitame Lietuvos banke, arba išmokės grynaisiais pinigais.


Šiame straipsnyje: Snorasseb

NAUJAUSI KOMENTARAI

mm

mm portretas
nespejau perskaityti straipsnio, kaip atejo sms apie vervedima i SEB saskaita Snoro liesu, tiesa sakant net nesitikejau, kad taip greitai perves!

NEŽINAU

NEŽINAU portretas
Gal kas žino kaip galima prisiregistruoti internete išankstine registracija Kaune?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių