Tiesiai iš dangaus – su pažadais

Seimo rinkimams besirengiantys politikai suskubo medžioti balsų. Pirmieji klaipėdiečiams savo rinkiminius pažadus vakar žarstė Rolando Pakso pasekėjai, rašo dienraštis „Klaipėda".

Partijos „Tvarka ir teisingumas" kandidatai pajūrio vienmandatėse apygardose su idėjiniu vedliu priešakyje vakarop nusileido tiesiai iš dangaus. Papuoštas šūkiu sraigtasparnis nutūpė Danės skverelyje prie bendrovės „Teo" būstinės.

Pasitikti iš padangių nusileidusio R.Pakso komandos susirinko apie du šimtai smalsuolių. Kai kurie iš jų prisipažino atėję iš smalsumo, tačiau už liberaldemokratus balsuoti per Seimo rinkimus teigė neketinantys. „Jie tik pažadus moka dalinti", - murmėjo kai kurie.

Išlipęs iš nutūpusio sraigtasparnio R.Paksas su bendražygiais, lydimi keliolikos apsaugininkų, sveikinosi su visais gerbėjais. Užlipusį ant pakylos partijos „Tvarka ir teisingumas" lyderį minia pasitiko ovacijomis.

„Viskas būtų labai gražu, bet trūksta tvarkos ir teisingumo. Atskridome čia dėl vaikų, anūkų, senelių, kad jie gyventų geriau", - susirinkusiesiems dėstė nušalintasis prezidentas.

R.Paksas ragino pasitikėti žmonėmis, kuriuos partija delegavo pajūrio vienmandatėse apygardose.

Vienas po kito lipdami ant pakylos jo šalininkai žarstė pažadus atkurti teisingumą ir išvesti šalį iš netvarkos, kurioje ši esą skendi. Vadinamąjį „Vilties skrydį" sraigtasparniu liberaldemokratų partijos atstovai žada atlikti ir nutūpti trisdešimtyje šalies miestų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių