Teisingumo ministro patarėju pradeda dirbti Tomas Baranovas

Nuo šiandien teisingumo ministro Remigijaus Šimašiaus patarėju pradeda dirbti 34-ių Tomas Baranovas.  

Patarėjas ministerijoje kuruos žmogaus teisių ir kovos su korupcija sritis, patars valdymo optimizavimo bei tarpinstitucinio ir tarptautinio bendradarbiavimo klausimais.  

T. Baranovas pastaruosius trejus metus dirbo Ministro Pirmininko Tarnyboje, kur 2007-2009 metais vadovavo Europos Sąjungos politikos departamentui, o 2009-2010 metais – Vyriausybės programos įgyvendinimo koordinavimo ir stebėsenos skyriui. Anksčiau T. Baranovas yra dirbęs Europos Sąjungos įgaliotojo atstovo Moldovai politiniu patarėju, Europos Sąjungos teisės viršenybės misijos Gruzijoje EUJUST THEMIS vadovo pavaduotoju, Jungtinių Tautų vystymo programos atstovybės Lietuvoje projektų koordinatoriumi, Vilniaus apskrities viršininko administracijos skyriaus vedėju, o 2003-2004 m. ėjo Teisingumo ministerijos Teisinių institucijų departamento direktoriaus pareigas.

T. Baranovas yra baigęs Verslo administravimo ir vadybos studijas Vilniaus universitete, taip pat įgijo Teisės ir valdymo magistro laipsnį Lietuvos teisės universitete.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių