Tarp favoritų į premjerus - I.Degutienė ir A.Butkevičius

Seimo pirmininkė Irena Degutienė ir socialdemokratų vadovas Algirdas Butkevičius lenkia dabartinį ministrą pirmininką Andrių Kubilių apklausoje, kurioje gyventojų prašoma įvardyti, kas geriausiai tinka premjero pareigoms.

Paklausus, kuris politikas ar visuomenės veikėjas geriausiai tiktų užimti ministro pirmininko pareigas, 13,8 proc. nurodė I.Degutienę, 9,2 proc. - A.Butkevičių, 8,5 proc. - A.Kubilių.. Toliau rikiuojasi ekonomistas Gitanas Nausėda (7,6 proc.), Darbo partijos vadovas Viktoras Uspaskichas (6,3 proc.), „Tvarkos ir teisingumo“ partijos vadovas Rolandas Paksas (5,2 proc.), ketvirtadienį skelbia portalas delfi.lt

„Spinter tyrimų“ atliktos apklausos duomenimis, Vyriausybės veiklą teigiamai arba greičiau teigiamai vertina tik 12,3 proc. apklaustųjų, o populiariausia politinė partija yra socialdemokratai, už kuriuos rinkimuose į Seimą ketino balsuoti 14,2 proc. apklaustųjų. Po jų seka „Tvarka ir teisingumas“ (9,7 proc.), Darbo partija (9,4 proc.) ir Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai (8 proc.)

Rugpjūčio10-18 dienomis apklaust 1005 gyventojai nuo 18 iki 75 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wwww

wwww portretas
gal jau gana nevykeliu - premjeru laborantu, gydytoju... leiskim dirbt ekonomistams...

siaip lietuvis

siaip lietuvis portretas
darosi gaila ir apmaudu dėl mūsų rinkėjų, į kuriuos žvelgiama kaip į mulkius. Ir nėra jėgos, kuri įstengtų tai sustabdyti. Viltis, kad žmonės pasimokys iš savo klaidų ir bėgant laikui patys padarys išvadas, pasirodė perdėm optimistiška. Ateina rinkimai, ir jei ne Viktoras Uspaskichas, tada - A.Valinskas. Dabar į šią eilę iš anksto stojo dar ir Kristina Brazauskienė. Tiesą sakant, kai internete perskaičiau, kad ji irgi su savo ką tik įsteigta partija rengiasi ginti " paprastą žmogų" , net nepatikėjau, jog tai ne pokštas. Paskui pasvarsčiau ir pagalvojau: o kodėl ne? Viešbutis - " prichvatizuotas" , prie jo A.Zuokui padedant suformuotas auksinis sklypas statyboms, dabar šiek tiek galima ir paprastus žmogelius ginti. Pateks ponia Kristina į Seimą, sudarys su ponu Artūru koaliciją ir galės ginti. Gindama, žiūrėk, dar ir padvigubins tai, ką turi. Ką reikėtų padaryti, kad žmonės pagaliau suprastų, jog tokius asmenis nuo valstybės valdymo reikalų derėtų laikyti per patrankos šūvį?

vilius

vilius portretas
ir vėl žmonės nori lipti ant to pačio grėblio,nejaugi jie dar nepasimokė?,o iš kur tie visi apklaustieji irgi klaustukas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių