Šventos šeimos dieną poros minėjo atnaujindamos santuokos įžadus

Kalėdų šviesos miestu tapusioje Palangoje didelis dėmesys skiriamas šeimai. Į kurortą atvykusios poros ne tik kartu pramogauja ar ilsisi, bet jau antrus metus Šventos šeimos dieną bažnyčioje atnaujina santuokos įžadus.

„Šiandien visa bažnyčia mini Šventąją šeimą – Jėzų, Mariją ir Juozapą, – taip parodydama, kokia svarbi šeima yra Bažnyčioje“, – pamaldų metu kalbėjo kunigas.

Kalėdų ir Naujųjų renginiais stebinantis pajūrio kurortas krikščioniškoje santuokoje gyvenančias Lietuvos šeimas atnaujinti santuokos įžadus kvietė antrą kartą. Pernai iš naujo buvo palaimintos apie 80-imt porų, šiemet sulaukta panašiai tiek.

Kai kurie santuokos priesaiką atnaujino vos po pusmečio bendro gyvenimo, kiti – po kelių dešimčių kartu praleistų metų.

Pasak Palangos bažnyčios klebono, kaip pavyzdys santuokoje gyvenančioms poroms yra Šventoji šeima, kuri parodo, kad ir šiais laikais įmanoma surasti tą vienintelį, su kuriuo nori gyventi iki gyvenimo pabaigos.

„Visi, kurie gyvena šeimose, trokšta tos gyvenimo pilnatvės,tapti vienu kūnu, kaip sako Bažnyčia“, – kalbėjo Palangos bažnyčios klebonas Marius Venskus.

Po Šventų mišių ir santuokos įžadų atnaujinimo į kurortą atvykusios šeimos pakviestos į koncertą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

nuomonė

nuomonė portretas
Atnaujinti santuokos įžadus lygu atauginti nekaltybės plėvę. Baikit pagaliau su tais komerciniais marazmai. Koktu. Santuokos įžadai prisiekiami vieną kartą, ir visam gyvenimui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ups

ups portretas
Grazi svente ir tiek. Kas nori, tegul.... Geriau tegul eina i baznycia, o ne vogt, plest ir t.t. Kiekvieno zmogaus teise rinktis...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių