Su B.Lubiu atsisveikina politikai ir visuomenės veikėjai

Antradienio rytą į Lietuvos mokslo akademiją plūsta politikai bei visuomenės veikėjai atsisveikinti su sekmadienį mirusiu verslininku Bronislovu Lubiu. Žmonės į salę, kurioje pašarvotas velionis, rinkosi su dideliais baltų gėlių vainikais ar tiesiog gėlėmis.

Lauke tvarką prižiūrėjo policijos darbuotojai.

Atsisveikinti su B. Lubiu atėjo Seimo pirmininkė Irena Degutienė, premjeras Andrius Kubilius, signatarai, politinių partijų nariai, buvę kolegos ir bendražygiai.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė B. Lubį pagerbė atsiųsdama vainiką ir pareikšdama užuojautą.

„Geras labai, stiprus, siekiantis tikslo. Visada turėjęs galvoje ne tik savo naudą, rezultatus, sėkmę, bet ir matęs kitus aplinkui. Beveik dvidešimt metų buvęs privataus verslo savininku, verslininkų organizacijos vadovu, vis dėlto galvojo apie valstybės likimą“, - velionį apibūdino Aleksandras Abišala - buvęs ministras pirmininkas, kurį 1992 m. šiame poste pakeitė B.Lubys.

Patikslintais duomenimis, B.Lubys bus laidojamas trečiadienį, 16 val. Plungėje, šeimos kape.


Šiame straipsnyje: Bronislovas Lubys

NAUJAUSI KOMENTARAI

berta

berta  portretas
Idomu, ka jis dave Lietuvai,as manau ,kad tik labai brangias dujas.Jis ne Lietuvos prezidentas ,nereikia jo mirti sureiksminti .Isejo taip, kaip kiekviena diena iseina Lietuvos pilieciai.Ka jis padare gero Lietuvai??? - Tik savo seimos kisenei padare,labai daug pinigu."Smulkiuju verslininku- paramos gavejas ".Su pagarba.

Nida

Nida portretas
Galima butu pagirti nors tiek ,kad savo lesom gimines palaidos.Tai nors vienas geras zestas Tevynei.Aciu jo giminem galima pasakyti uz tai ,kad sunkiu salyje laikmeciu ,sutaupe nemazai valstybes pinigu.

skorpionas

skorpionas portretas
Manyčiau, kad teisingiau būtų parašyti, kad į Lietuvos mokslo akademiją plūsta vagys pagal nusikalstamų partinių gaujų priimtus „teisės aktus“ (nusikalstamame pasaulyje vadinami-„vori v zakone“) ir jų bendrininkai priiminėjusieji nusikaltimus pridengiančius „teisės aktus“.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių