„Sodra“ pensijas žada išmokėti iki Kalėdų

Pensijos ir kitos išmokos gruodžio mėnesį žmonėms bus išmokėtos dar iki didžiųjų švenčių, antradienį pranešė „Sodra“.

„Visiems pensijų gavėjams, kurie nedirba, pensijos bus išmokėtos vėliausiai iki šv. Kalėdų“, - sakoma Valstybinio socialinio draudimo fondos valdybos („Sodros“) pranešime.

„Sodra“ taip pat žada užtikrinti, kad lėšos pensijoms mokėti laiku pasiektų ir pensijas išmokančias bendroves, kad šios galėtų pensijas žmonėms išmokėti dar iki švenčių.
Dirbantiems išmokų gavėjams pensijos bus pervedamos gruodžio 27 dieną.

Šių metų lapkričio mėnesio duomenimis, valstybinio socialinio draudimo senatvės pensijas gavo 601 tūkst. 944 žmonės, iš jų 58 tūkst. 524 dirbantys pensininkai.

Motinystės (tėvystės) pašalpos buvo pervestos gruodžio 15 dieną.

Paprastai pensijos visiems jų gavėjams pradedamos mokėti kiekvieno mėnesio 10 dieną ir mokamos iki 26 dienos.


Šiame straipsnyje: Sodrapensijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Storpilviai

Storpilviai portretas
O kada bus išmokėti neužpajamuoti atlyginimai? Kas ištrauks iš storpilvių švietimiečių varganus pinigėlius? Kodėl savivaldybės valdžia vagia darbuotojų atlyginimus? Kur jų sąžinė, kodėl neparodo balso žiniasklaidoje, o tūno ir lobsta?

Juozas

Juozas portretas
Apie kokias pensijas kalbama? Mes laukiame , bet niekas neperveda. Ar perves padidintas jau, ar dar ne ? Ir išvis ar perves, nes turėjo pervest sausio 10. Kas čia per cirkai? Sodros direktorius mulkina žmones. Jei nori pasigirti, kad laiku išmokamos pensijos, taip reikia ir sakyti, jeigu anksčiau nesugebi pervesti. Kam erzinti žmones?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių