Sklandus Lietuvos oro uostų darbas dar neatkurtas (papildyta 12.45 val.)

Dalis skrydžių tarptautiniuose Lietuvos oro uostuose ketvirtadienio rytą dar buvo atšaukta.

Iš didžiausio šalyje Vilniaus oro uosto, ketvirtadienio ryto duomenimis, nepakilo bendrovės SAS lėktuvas į Kopenhagą, "Estonian Air" - į Taliną, atšauktas ir "Finnair" skrydis į Helsinkį bei "Skyways" - į Stokholmą. Įmonės "airBaltic" orlaivis keleivius išskraidino į Taliną ir Kopenhagą, netrukus turėtų pakilti šios įmonės lėktuvai į Rygą, keleiviai registruojami į Paryžiaus reisą.

Skandinavijos avialinijos SAS informuoja, kad nuo balandžio 23 d., penktadienio, planuojama atnaujinti visus skrydžius tarp Kopenhagos ir Lietuvos. SAS skrydžiai iš Kopenhagos į Vilniaus ir Palangos oro uostus bei iš jų į Danijos sostinę bus vykdomi pagal įprastą tvarkaraštį.

Keleiviai ketvirtadienio rytą į Rygą išskraidinti ir iš Kauno oro uosto. Jo tinklalapyje skelbiama, kad ketvirtadienį suplanuotas dar vienas skrydis į Rygą bei skrydžiai į Londoną ir Briuselį. Šie skrydžiai kol kas neatšaukti.

Palangos oro uoste ketvirtadienio rytą buvo atšauktas bendrovės SAS skrydis į Kopenhagą, išskrido bendrovės "airBaltic" orlaivis į Rygą. Pagal tvarkaraštį ketvirtadienį iš Palangos į Rygą bei Kopenhagą lėktuvai dar turėtų kilti po pietų ir vakare.

Aviakompanijos tikisi, jog skrydžių tvarkaraščius Europoje galutinai pavyks atkurti per kelias dienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių