Sinoptikai: šią savaitę sugrįš žiema, pašals iki -14 laipsnių

Šią savaitę pavasariu dar tikrai nepakvips. Savaitės pradžioje sugrįš žiema su visais savo atributais: šalčiu ir sniegu. Vėliau darbuosis tik šaltis.

Pirmadienį dangus bus apniukęs, protarpiais galimas sniegas. Pūs rytų krypties vėjas. Kaune įdienojus šals iki -4 laipsnių, bus debesuota.  Vilniuje debesys barstys nedideles snaiges, termometrai rodys -5 -4 laipsnius šalčio. Šiauliuose taip pat peizažas bus debesuotas, šals iki -4 laipsnių. Pajūryje smarkiau pūs vėjas, šaltis sieks -5 laipsnius.

Antradienį orai nesikeis. Debesys ir šaltis išliks. Pasnigs dar daugiau. Kaune naktį ir ryte šals iki -9 -8 laipsnių, negausiai snigs. Dienos metu šaltis sumažės iki -4 laipsnių. Vilniuje negausus sniegas kris visą parą. Naktį ir ryte bus apie -7, dieną apie -4 laipsnius šalčio. Šiauliuose naktį ir ryte atvės iki -14 -13 laipsnių. Diena bus saulėta, šals iki -4 laipsnių. Pajūryje kritulių nenumatoma, čia vyraus gana saulėti orai. Naktį ir ryte termometrų stulpeliai nusileis iki -9 -8 laipsnių, o dieną bus -5 -4 laipsniai šalčio.

Trečiadienį sniego tikimybė bus mažesnė. Pūs rytų, pietryčių vėjas. Kaune, naktį ir ryte, termometrų stulpeliai leisis iki -10 -9 laipsnių, dieną bus -4 laipsniai šalčio. Kiaurą parą danguje kabos debesys. Vilniuje naktį ir ryte šaltis spustels iki -12 -11 laipsnių, numatomas nedidelis debesuotumas.

Įdienojus vyraus -4 laipsnių šaltukas, apsiniauks dar labiau. Šiauliuose dangumi plauks nedideli debesys. Naktį ir ryte temperatūra sieks -14 -12 laipsnių šalčio. Dienos metu bus apie -3 laipsnius šalčio. Pajūryje numatomas nedidelis debesuotumas. Iki -7 -6 laipsnių atšals naktį ir ryte, iki -3 laipsnių dieną.

Ketvirtadienį dangumi toliau plauks dideli debesys. Pūs rytų, šiaurės rytų vėjas. Kaune bus gausiai debesuota, be kritulių. Naktį ir ryte šals iki -10 -9 laipsnių, dieną bus apie -5 laipsnius šalčio. Vilniuje iki -8 laipsnių temperatūra nukris naktį ir ryte. Įdienojus bus -3 laipsniai šalčio, vakarop galimas sniegas.  Šiauliuose dangus bus gan giedras. Nakties ir ryto metu atvės iki -12 -11 laipsnių, dieną bus -4 laipsniai šalčio. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie -8 -7 laipsnius šalčio, giedra. Dieną saulę slėps negausūs debesys, vyraus -4 -3 laipsnių šaltukas.

Penktadienį sustiprės šiaurės krypties vėjas, dangus išsigiedrins. Kaune, naktį ir ryte, bus apie -9 -8 laipsnius šalčio, dienos metu apie -4. Vilniuje naktį kris snaigės, šals iki -5, auštant iki -7 laipsnių. Dieną debesuotumas bus nedidelis, termometrai fiksuos -3 laipsnius šalčio. Šiauliuose, naktį ir ryte, spustels -11 -10 laipsnių šaltis. Diena bus apniukusi, vyraus -4 laipsnių šaltukas. Pajūryje itin sustiprės vėjas. Nakties ir ryto dangus bus giedras, šals iki -7 -6 laipsnių. Diena apsiniauks, galimas ir sniegas, šals iki -2 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį dangus ir vėl apniuks, sekmadienį galimas sniegas. Šaltukas ne tik kad nesitrauks, bet dar ir sustiprės.


Šiame straipsnyje: oraiprognozėsšaltis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiema

Žiema portretas
Lyg tai buvo atšilę...

duokit

duokit portretas
nuorodą į tokią prognozę, asilai. Tokias nesąmones pamalti ir aš galiu..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių