Seksualiausias Lietuvos politikas - V. Uspaskichas

Viešosios nuomonės tyrimu nustatyta, kad seksualiausiu Lietuvos politiku laikomas Viktoras Uspaskichas. Taip mano net penktadalis Lietuvos moterų. Geriausiai besirengiančiu ir patikimiausiu pripažintas Prezidentas Valdas Adamkus.

Neseniai bendrovės „Baltijos Tyrimai" atliktos apklausos duomenimis, seksualiausiu Lietuvos politiku V.Uspaskichą pavadino net 19 proc. moterų. Antroje vietoje atsidūrė Artūras Paulauskas. Jį seksualiausiu laiko 13 proc. dailiosios lyties atstovių. Trečia vieta atiteko Arūnui Valinskui. Už jį balsavo 12 proc. respondenčių.

Vyrai mano, kad patraukliausia politikė yra Dalia Grybauskaitė (13 proc.).

Geriausiai besirengiančiais šalies politikais žmonės laiko V.Adamkų (16 proc. atsakiusiųjų) bei V.Uspaskichą (8 proc.). Trečia vieta atiteko Kazimirai Prunskienei (7 proc).

Lietuvos gyventojai labiausiai pasitiki V.Adamkumi. Net penktadalis šalies gyventojų jam paskolintų pinigų būdami tikri, kad juos atgaus. 9 proc. pasikliautų V.Uspaskichu, o A.Valinskui savo pinigus patikėtų 7 proc. žmonių.

Jei reikėtų eiti į šokius, be konkurencijos laimėtų A.Valinskas. Su juo eitų šokti 11 proc. respondentų. Šiek tiek atsilieka V.Uspaskichas (10 proc.) ir D.Grybauskaitė (6 proc.).

Populiariausios vyrų šokių partnerės būtų D.Grybauskaitė (15 proc.) ir V.Blinkevičiūtė (14 proc.), o moterys norėtų, kad jų šokių partneriai būtų A.Valinskas (17 proc.) ir V.Uspaskichas (15 proc.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių