Seimo pirmininkė etikos sargams aiškinsis dėl pasisakymų apie K.Komskį

Seimo pirmininkė konservatorė Irena Degutienė trečiadienį Etikos ir procedūrų komisijoje (EPK) aiškinsis dėl pasisakymų apie Antikorupcijos komisijos pirmininką "tvarkietį" Kęstą Komskį.

Seimo pirmininkės darbotvarkėje numatyta, kad ji dalyvaus EPK posėdyje svarstant klausimą dėl jos "viešų pasisakymų įvertinimo".

Į EPK, skųsdamas parlamento vadovę, kreipėsi K.Komskis. "Yra Seimo nario skundas, jei jis mano, kad kitas Seimo narys jį apšmeižė, mes turim svarstyt", - BNS sakė EPK pirmininkas Algimantas Salamakinas.

K.Komskį papiktino I.Degutienės pasisakymai, kuriuose ji abejoja parlamentaro nepriekaištinga reputacija, sako nepasitikinti kaip komisijos vadovu ir opoziciją ragina į šį postą skirti kitą atstovą.

Seimo vadovė savo abejones dėl K.Komskio tinkamumo eiti Antikorupcijos komisijos vadovo pareigas argumentavo žiniasklaidos pranešimais, kuriuose buvęs Pagėgių meras K.Komskis siejamas su kontrabanda.

Opozicinė partijos "Tvarka ir teisingumas" frakcija Seime parlamento vadovės siūlymą atmeta, sakydama, kad įtarimai dėl K.Komskio ryšių su kontrabanda yra melas.


Šiame straipsnyje: Kęstas Komskiskorupcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių