Seimo narė su savo visiškai girtu draugu tikrino policijos darbą

Sekmadienį 13 val. Vilniaus policija iš Bendrojo pagalbos centro gavo pranešimą apie buitinį konfliktą šeimoje. Skambinęs vyriškis pareiškė, kad namuose žmona triukšmauja, konfliktuoja ir mušasi, rašo delfi.lt.

Šiame bute gyvena Seimo narė Donalda Meiželytė. Į nurodytą butą Lazdynuose, Erfurto gatvėje, patruliai atvyko 13.23 val. Juos pasitikęs akivaizdžiai girtas Andrejus Kalūginas (gim. 1968 m.) iškart pareiškė pretenzijas pareigūnams, kad jie labai ilgai važiavo.

Jam antrino ir, pasak pareigūnų, taip pat akivaizdžiai neblaivi namų šeimininkė. Ji prisistatė Donalda Meiželyte.

Abu tvirtino, kad jokio konflikto tarp jų nebuvę, D. Meiželytė sakė norėjusi pažiūrėti kaip į pranešimą apie smurtą šeimoje reaguos policija, mat gruodžio viduryje įsigalios naujas Apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymas.

Seimo narė D. Meiželytė pirmadienio popietę negalėjo kalbėti telefonu, tačiau susirašinėjo trumposiomis žinutėmis. Paklausta apie incidentą su policija, ji atsakė: „Jokių incidentų nebuvo“.


Šiame straipsnyje: Donalda Meiželytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

o ką

o ką portretas
galvojote, kad ši persona įgijo ką nors gero ir kultūringo. Kaip atvyko su šakėmis kyšančiomis iš kišenės, taip su jomis ir liko.

niekada

niekada  portretas
nesižavėjau šia moterimi..........

bobas

bobas  portretas
aš ją su mielu noru pamylėčiau,labai išdykus bobikė
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių