Seimo konferencijoje – diskusija, kaip ugdyti atsakingą žmogų

Seime pirmadienį rengiama konferencija socialiai atsakingų žmonių ugdymo klausimais.

Mokslinę-praktinę konferenciją „Socialinė atsakomybė: galimybės ir iššūkiai“ rengia Seimo Konstitucijos komisijos pirmininkė Rimantė Šalaševičiūtė su asmenybės ugdymo institutu „Rafaelis“ ir Socialiai atsakingo verslo klubu.

Konferencijos rengėjai temos aktualumą grindžia tuo, kad Lietuvoje „esant didelei socialinei nelygybei bei išliekant aukštam emigracijos lygiui, klestint korupcijai, socialinė atsakomybė ir jos plėtojimas tampa didžiuliu iššūkiu visuomenei“.

Kaip praneša Seimo Ryšių su visuomene skyrius, išanalizavus Lietuvos strateginius dokumentus ir atlikus tyrimų apžvalgas, matyti, kad tėvams nepakanka žinių, kaip ugdyti vaikus, švietimo sistemai trūksta talentingų ugdytojų ir pedagoginių programų, pagal kurias būtų rengiami specialistai, gebantys ugdyti socialiai atsakingas asmenybes, verslas pasigenda pagal naujus kriterijus parengtų žmogiškųjų išteklių.

Pasak pranešimo, konferencijos metu vyks diskusija, kurios tikslas yra pamėginti rasti atsakymą, kaip geriausia ugdyti socialiai atsakingą žmogų. Konferencijoje pranešimus skaitys bei diskusijoje dalyvaus politikai, mokslininkai, verslininkai ir praktikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KOLŪKIETIS

KOLŪKIETIS portretas
typo kaip ugdyti buržujams subinlaižius nes tokiu kaip ir nelyko

po velniais

po velniais portretas
o cia ne ta pedofilu statytine nuotraukoje ?

Na taip

Na taip portretas
Kaldryte ant galvos ir po minutes - tai ir visas ugdymas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių