Savaitės orai: gausiai snigs tik antradienį

Daugiausia sniego šią savaitę sulauksime antradienį, kitomis dienomis snigs nedaug, tačiau orai bus šalti. Kai kur naktimis gali šalti iki 18 ar 20 laipsnių.

Kaip Lietuvos radijui sakė sinoptikė Judita Liukaitytė, pirmadienį pasnyguriuos tik kai kur, didesnė tikimybė, kad kelios snaigės iškris šiauriniuose rajonuose. Vidutinio stiprumo vėjas keis savo kryptį iš rytų į šiaurės. Diena bus šalta – apie 7–12 laipsnių.      

Pati snieguočiausia savaitės para, pasak J. Liukaitytės, bus antradienis.

„Jau ateinančią naktį Lietuvą pasieks nauja sniegą nešančių debesų zona. Taip kad ir ateinančią naktį, ir antradienio dieną snigs daugelyje Lietuvos rajonų, pūs vidutinio stiprumo vėjas, naktį bus šalta – nuo 10 iki 15 laipsnių šalčio. Dieną bus 4–9 laipsniai šalčio“, – sakė sinoptikė.

Kitomis savaitės dienomis, prognozuoja J. Liukaitytė, sniego jau bus mažiau: pasnyguriuos tik kai kur, didesnė tikimybė – kad vakariniuose rajonuose.

Naktimis, anot sinoptikės, ir toliau išliks žemos temperatūros – 10–15 laipsnių šalčio, kai kur ir iki 18 ar net 20 laipsnių. Tik prie jūros bus keliais laipsniais šilčiau. Dienos taip pat nebus labai šiltos – apie 6–11 laipsnių šalčio.


Šiame straipsnyje: oraisniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių