Prezidentė priėmė ES ambasadorius Lietuvoje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Lietuvoje reziduojančiais ir jai akredituotais Europos Sąjungos valstybių ambasadoriais.

Šalies vadovė trumpai pristatė Lietuvos vidaus politikos aktualijas, aptarė praėjusią savaitę Briuselyje įvykusios ES vadovų tarybos rezultatus, artimiausius užsienio politikos uždavinius, Lietuvos pasirengimą kitų metų pirmininkavimui Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijai (ESBO), šiais metais įvyksiančius NATO ir ESBO viršūnių susitikimus.

„Dėkoju už Jūsų indėlį ir darbą ne tik stiprinant Lietuvos ir Jūsų valstybių dvišalius santykius, bet ir bendradarbiaujant tarptautinėse organizacijose. Tikiuosi, kad ši susiklosčiusi graži tradicija dar labiau suartins mūsų valstybes", - sakė Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Prezidentė taip pat trumpai pasidalino savo susitikimų su Ukrainos ir Baltarusijos Prezidentais rezultatais.

 

Tai trečiasis Prezidentės Dalios Grybauskaitės susitikimas su Lietuvoje reziduojančiais ES valstybių ambasadoriais. Tradiciškai susitikimas įvyksta kartą į pusmetį tuo metu Europos Sąjungai pirmininkaujančios šalies iniciatyva.


Šiame straipsnyje: ambasadoriaiDalia Grybauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių