Premjero žmona – žaidimo „Sunaikink Androidą Kubilinatorių“ asė

Premjeras Andrius Kubilius juokauja, kad jo žmona tapo kompiuterinio žaidimo „Sunaikink Androidą Kubilinatorių“ profesionale.

Vyriausybės vadovas trečiadienį kalbėjo, kad šis žaidimas atspindi nepopuliarius Vyriausybės žingsnius taupymo politikoje ir moderniųjų technologijų plėtrą.

„Dviejų dalykų rezultatas – pastangos konsoliduoti biudžetą, ne visada labai populiarios mažinant išlaidas ir pensijas, ir moderniųjų technologijų plėtra, Lietuvoje duoda unikalų rezultatą - naujas žaidimas “Sunaikink Androidą Kubilinatorių„, – konferencijoje “Lietuvos ekonomika 2012“ kalbėjo premjeras.

„Žinokite, vieną kartą žmona labai jį pamėgo ir tapo gera profesionale. Tai padeda ir šeimos santykiuose: kai emocijos yra išlietos virtualioje erdvėje, tai šeimoje yra geriau“, – juokavo premjeras.

Žiniasklaidos neseniai aprašyto kompiuterinio žaidimo „Androidas Kubilinatorius“ esmė – sunaikinti piktąjį androidą „Kubilinatorių“, kuris nori atimti žaidėjų litus ir sunaikinti ekonomiką. Taikiniu žaidime parenkamas premjero A.Kubiliaus portretas.


Šiame straipsnyje: Andrius Kubilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

geriau

geriau portretas
pats isijung susinaikinimo programa.bus visiems geriau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių