Premjeras besibaigiančius metus vadina nelengvais ir linki vilties

Premjeras Andrius Kubilius teigia, kad besibaigiantys metai visiems buvo nelengvi ir kitais metais linki vilties, pabrėždamas, jog sunkiausias metas jau įveiktas.

"Laikas artina dar vienų sudėtingų ir nelengvų metų pabaigą. Su santūriu optimizmu jau galima sakyti, kad sunkiausią metą mes įveikėme. Ir įveikėme visi kartu, solidariai", - teigiama Vyriausybės vadovo Kalėdų sveikinime.

Dėkodamas už palaikymą ir padrąsinimą, pasiryžimą aukotis ir ištverti laikinus sunkumus, premjeras teigė, kad "mums visiems labai reikia Vilties, Tikėjimo, Meilės".

"Jei jau Kalėdos - stebuklų metas, tai kaip didžiausios svajonės išsipildymo, linkiu kuo daugiau Vilties. Nes būtent vilties, kaip tyro oro gurkšnio, labiausiai trūksta iš sunkios krizės besivaduojančiai Lietuvai. Kviečiu ir Jus tapti tos šviesios vilties nešėjais, kad sugrįžus buvimo kartu džiaugsmui ir pasitikėjimui, mes vėl suprastume, kad vienybė yra mūsų stiprybės pagrindas", - sakė A.Kubilius.

Žvelgdamas į 2011-uosius jis priminė, kad kitąmet Lietuva minės Laisvės gynimo ir didžiųjų netekčių sukaktis, kad naujų iššūkių ir galimybių suteiks krepšinio čempionatas.

"Vėl būsime įdomūs pasauliui, gerbdami savo garsiuosius kūrėjus M.K.Čiurlionį ir Č.Milošą, grąžindami istorines skolas, tiems, kas padėjo mūsų šaliai prieš 20 metų vaduotis iš sovietinės priespaudos, kas buvo su mumis Sausio 13-osios naktyje... Vėl kibsime į darbus, kursime, svajosime, mylėsime ir tikėsimės geresnio ir teisingesnio gyvenimo", - teigė premjeras.

 


Šiame straipsnyje: KalėdosAndrius Kubilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

ona

ona portretas
musu visu viltis tave su visa Vyriausybe ismesti is seimo ir isremti

to onai

to onai portretas
Keliauk pas batiušką Lukašenką,ten galėsi padirbėti kolūky,t.y.pasėdėti iki pietų ant griovio krašto su buteliuku pilstuko.

Liucija

Liucija portretas
Sveikinu Gerb.Premjerą su šventom Kalėdom,linkiu gerai pailsėti su šeima.Ačiū už viltį ir sunkų darbą Lietuvos labui.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių