Prasideda kalėdinės gerumo ir labdaros akcijos

Labdaringos akcijos šeštadienį vakarą jau devintą kartą buvo surengtos Vilniuje, o Kaune labdaringas aukcionas surengtas penktą kartą.

Vilniaus rotušėje jau devintąjį kartą surengta Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė. Surinkti pinigai šiemet bus skirti Kauno klinikoms onkologinėmis kraujo ligomis sergantiems pacientams gydyti, paramos vaikams centrui Vilniuje, „Jaunimo linijai“, keliems vaikų ir senelių globos namams, Vilniaus miesto motinos ir vaiko pensionui.

Tuo metu Kaune jau penktą kartą surengtas aukcionas, kurio metu surinktos lėšos bus paaukotos Naujagimių klinikai dvynių lovelei pirkti.

Šiuolaikinės technologijos ir tobulėjanti medicinA leidžia išgelbėti vis mažesnio svorio naujagimių gyvybes, jų gimsta vis daugiau. Lietuvoje iš tūkstančio naujagimių – šeši neišnešioti, pasaulyje – vienas iš dešimties.

Daugėja ir pasaulį išvystančių dvynukų, trynukų. Dažniausiai būtent jie ir pasibeldžia į pasaulį per anksti. Todėl jiems reikalinga speciali priežiūra.

Pernai vykusioje gerumo ir paramos akcijose nepavyko surinkti pakankamai lėšų neišnešiotų dvynių lovelei – surinkta vos penktadalis reikalingos sumos. Tad trūkstamus pinigus tikimasi surinkti šiemet.


Šiame straipsnyje: Kalėdosžiema 2011labdara

NAUJAUSI KOMENTARAI

sis

sis portretas
nu dar palaukit savaitėlę ir seimas su vyriausybe Jums padarys tokią gerumo ir labdaros akciją, kad dar kelis metus žagsėsit ir viduriuosit.

Dvasinis pažeminimas

Dvasinis pažeminimas portretas
Dievas visus vienodai myli. Šventės - patogus laikas apsukriesiems susikurti pelną. Tegul ir sau nepašykšti tokio gerumo, taip dvasiškai sumenkindami gyventojus. Dievo žodis kitaip moko gyventi visuomenėje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių