P.Gražulio ir K.Uokos šalininkai bando gelbėti savo didvyrius

Seimo narių e. pašto dėžutes netrukus turėtų užplūsti homoseksualų eitynėse su policija konfliktavusių Petro Gražulio ir Kazimiero Uokos šalininkų laiškai.

Raginimai laiškais bombarduoti visų Seimo narių e. pašto dėžutes sklinda socialiniame tinkle „Facebook“ bei kitais kanalais. Parlamentarus, kuriems prokurorai nori kelti baudžiamąsias bylas už riaušių kurstymą, remiantys veikėjai nori pasipriešinti tokiai iniciatyvai ir užkirsti kelią „homoseksualistų pergalei“.

„Prašome Jūsų visų nelikti abejingais, ir prisidėti prie seimo narių informavimo, kad visuomenė nepalaiko tolerastų iniciatyvos nubausti K.Uoką ir P.Gražulį. Jeigu tu, Lietuvos Respublikos pilieti, manai kad tavo išrinktas Seimas turėtų atstovauti tavo interesus, pasakyk jiems tai! Pateikiame sąrašą visų Seimo narių elektroninio pašto adresų, iš tavęs prašome tik nedidelio darbelio - parašyk jiems laišką. Jame paminėk, kad tu esi LR pilietis ir nepritari tam, kad iš K.Uokos ir P.Gražulio būtų atimta parlamentarų neliečiamybė, ir jie patraukti atsakomybėn, dėl jų elgesio per homoseksualistų eitynes! Tegu Seimo nariai žino Tautos nuomonę! Laišką išsiųsk visiems LR Seimo nariams, į adresų laukelį įvedęs visus pateiktus adresus. Užtruksi vos minutę, bet jei to nepadarysi - savo tingėjimu prisidedi prie homoseksualistų pergalės“, - teigiama kreipimesi į P.Gražulio ir K.Uokos šalininkus.

Seimo chuliganų šalininkai nepatingėjo surinkti visų parlamentarų e. pašto adresus. Laiškus, kuriais reikalaujama neatimti teisinės neliečiamybės iš dviejų politikų, gaus tiek P.Gražulis ir K.Uoka, tiek aštriais pasisakymais apie homoseksualus pagarsėjęs Mantas Adomėnas, tiek seksualinių mažumų teises ginantys parlamentarai.


Šiame straipsnyje: Gražulisuoka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių