Paskutinę birželio dieną – protesto akcija „Lietuvi, įkalk vinį į kubilą!“

Partija "Tvarka ir teisingumas" birželio 30 d., 12 val. Lietuvos apskričių centruose rengia protesto mitingus prieš šalį skurdinančią valdžios politiką. 

Pagrindinis jų akcentas - akcija „Lietuvi, įkalk vinį į kubilą!“. Jos metu kiekvienas šalies pilietis vinimi galės persmeigti šiandieninės valdžios vykdomą politiką ir jos priimtus sprendimus, kurie skurdina šalies žmones.

„Šia akcija mes siekiame parodyti, kad Vyriausybės siekiai į valstybės įstatymus „įkalti“ naujus mokesčius ir karpyti pašalpas tik gadina šalies gyvenimą ir stumia valstybę į prarają. Lygiai taip pat galima sugadinti ir gerą daiktą – kubilą – nes, perkalus vinimis, jo pagal tiesioginę paskirtį jau nebepanaudosi. Gal bent tas akivaizdus pavyzdys privers atsikvošėti premjerą A. Kubilių ir visą valdančiąją daugumą“, - sakė partijos "Tvarka ir teisingumas" pirmininkas Rolandas Paksas.

Partijos "Tvarka ir teisingumas" prezidiumo nariai dar šeštadienį nusprendė, kad Seimui rengiantis priimti įstatymų pataisas, kuriomis ketinama mažinti motinystės ir tėvystės išmokas ir ilginti amžių, nuo kurio būtų mokamos pensijos, bus rengiamos taikios masinės protesto akcijos prieš tokią konservatorių politiką ir tolesnį visuomenės skurdinimą.

Prezidiumas pirmadienį taip pat pakvietė protesto mitingą-akciją palaikyti ir šalyje veikiančias profesines sąjungas. „Būtų malonu, kad savo ruožtu profesinės sąjungos narius pakviestumėte dalyvauti akcijoje ir Jūs“, - sakoma profsąjungų atstovams išplatintame laiške. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių