Parlamentarui gali tekti aiškintis dėl nepilnamečių girdymo

Parlamentarui „darbiečiui“ Dariui Ulickui gali tekti aiškintis dėl renginyje alkoholį galimai vartojusių nepilnamečių.

Dienraštis „Lietuvos rytas“ praneša, jog vieną savaitgalį netoli Ariogalos esančioje kaimo turizmo sodyboje „Bitinėlis“ šis parlamentaras surengė šventę. Pasak dienraščio, joje dalyvavo ir nepilnamečių, kurie buvo vaišinami putojančiu vynu.

Tai, kad iš Seimo nario rankose laikomo butelio alkoholio galėjo ragauti ir nepilnamečiai, raseiniškiai nusprendė socialiniuose interneto tinkluose išvydę šio renginio nuotraukas. Vietos gyventojai atpažino šalia 41 metų D.Ulicko stovinčią šešiolikmetę Ariogalos gimnazistę. Kitoje nuotraukoje matyti jau gerokai atsipalaidavę jaunuoliai, o už jų - ir apytuščiai stipresnio gėrimo buteliai.

Kalbėdamas apie kaimo turizmo sodyboje vykusią šventę D. Ulickas nesigynė, kad renginyje nebuvo apsieita be svaigalų. Dienraščiui D. Ulickas tvirtino susidaręs įspūdį, kad Darbo partijos Raseinių skyriaus jaunimo šventėje dalyvavo tokio amžiaus asmenys, kurie jau turi teisę vartoti alkoholinius gėrimus.

„Buvau ten pakviestas kaip svečias. Aš tik atkimšau butelį. Bet renginyje dalyvavo ir daugiau suaugusių žmonių ir, kiek man žinoma, tie nepilnamečiai buvo su tėvais“, - teisinosi Seimo narys.

Parlamentaro elgesį prašoma įvertinti Seimo Etikos ir procedūrų komisijos, D. Ulickas pats yra jos narys.

Nepilnamečių girdymas užtraukia administracinę atsakomybę, bauda gali siekti nuo 250 iki 500 litų.

 


Šiame straipsnyje: alkoholisNepilnamečiaišventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

JOOOO

JOOOO portretas
Pusamžiui vaikinui užėjo noras pasireklamuoti.Vietoj Šedžiaus atsirado jo vertas analogas.Šventa vieta tuščia nebūna.Dar turėtų pasirodyti ir šokančios karvės naujadaras.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių