Nepartinis demokratinis judėjimas formuos naują vadovybę

Vilniuje šeštadienį Nepartinis demokratinis judėjimas renkasi į antrąjį suvažiavimą, kuriame planuoja patvirtinti programą, patikslinti organizacijos įstatus, suformuoti naują vadovybę.

Organizacijos pranešime teigiama, kad NDJ „planuoja išlaikyti šviesaus atminimo organizacijos įkūrėjo Kęstučio Čilinsko idėjų ir darbų tęstinumą“.

Pagrindiniais judėjimo uždaviniais įvardijama viešojo intereso gynimas, teisės viršenybės įtvirtinimas, kova su korupcija, nevyriausybinių organizacijų telkimas demokratijos stiprinimo labui, valdžios institucijų priežiūra, siekis švarinti nacionalinę informacinę erdvę, teisingesnės ir efektyvesnės ekonominės sistemos siekis.

Prieš metus NDJ vadovu buvo išrinktas vienas iš pareigūnų profesinės sąjungos lyderių, Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo pirmininkas Vytautas Bakas. Judėjimo lyderį rinko jo taryba, kurią sudaro devyni nariai.

Tarp Nepartinio demokratinio judėjimo tarybos narių yra aktorius Regimantas Adomaitis, atsargos brigados generolas Česlovas Jezerskas, ekonomistė Aušra Maldeikienė, Kauno technologijos universiteto profesorius Gediminas Merkys, filosofas Krescencijus Stoškus, kiti.


Šiame straipsnyje: Kęstutis Čilinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Manau, kad garbės pirmininku galėtų išrinkti Putiną ar Surkovą...gal tada būtų viskas aiškiau

centras

centras portretas
gražus , garbingų ir protingų žmonių būrys , pasitikiu jais ir tikrai palaikysiu nes efektyviai kraštą valdyti gali tik moralūs , nepartiniai , geriausi savo sričių profesionalai , partijų deleguoti , kokie jie bebūtų visada valstybės anklodę tampis kiekvienas į savo pusę.

Morkunui Nr1

Morkunui Nr1 portretas
Dolbajobas esi, be kmomentaru ...
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių