Naujoji sąjunga suviliojo aktorę G.Baikštytę

Kino aktorė Gražina Baikštytė nusprendė imtis naujų iššūkių ir nerti į politiką. Vakar ji prisijungė prie Naujosios sąjungos (socialliberalų) gretų, tapusi šios partijos Vilniaus skyriaus nare.

G.Baikštytė bus įrašyta į Naujosios sąjungos kandidatų į Seimą sąrašą. Šiuo metu daug laiko filmavimo aikštelėje praleidžianti aktorė, patekusi į Seimą, siektų apginti kultūros darbuotojų interesus.

„Ne partija pasirinko mane, o aš - partiją. Kartu su Naująja sąjunga sieksiu teigiamų permainų kultūros srityje, dabar joje daug problemų. Socialliberalai seniai įsitvirtino politikoje, ši partija nesišvaisto pažadais, o daro konkrečius darbus, propaguoja modernias idėjas", - sakė politike tapusi aktorė.

G.Baikštytė tvirtino, kad jai buvo nepriimtinos pramogų verslo atstovų įsteigtos Tautos prisikėlimo partijos vadovo Arūno Valinsko vilionės tapti šios partijos nare.

„Į politiką einu ne žaisti, o spręsti rimtų bėdų. Pasirinkau priimtiniausią partiją", - teigė aktorė.

Žinomus žmones į savo gretas vilioja ir kitos šalies partijos. Štai aktorė Vaiva Mainelytė dalyvaus rinkimuose kaip Valstiečių liaudininkų sąjungos kandidatė.

Dainininkė Liveta Kazlauskienė kandidatuos į Seimą Tėvynės sąjungos gretose.

Partijos „Tvarka ir teisingumas" kandidatų sąraše į Seimą bandys patekti Lietuvos futbolo rinktinės treneris Algimantas Liubinskas.

Liberalų ir centro sąjungos kandidatu Biržų-Kupiškio rinkimų apygardoje taps stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių