Ministerija perspėja: mokiniai per šalčius į mokyklą neturėtų eiti

Švietimo ir mokslo ministerija primena, kad, vadovaujantis Bendraisiais ugdymo planais, esant 20 laipsnių šalčio temperatūrai pamokos gali būti neorganizuojamos visų tipų bendrojo lavinimo mokyklų I-V klasėse.

O temperatūrai nukritus iki 25 laipsnių šalčio, pamokos nevyksta bendrojo lavinimo mokyklų VI-XII klasių mokiniams bei bendrąjį lavinimą teikiančių profesinių mokyklų moksleiviams. Šios dienos įskaičiuojamos į mokymosi dienų skaičių.


Šiame straipsnyje: žiemašalčiaimokiniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Luka

Luka portretas
mano ketvirtokei mokytoja pasakė kad neitų kai bus 18.tai palaukit gyvenam miesto centre, beveik visus vaikus tėvai vežioja, tai pamokos nevyks nes mokyklos nesugeba prišildyti kabinetų, ar kaip? nes tas kas buvo prieš daug metų kai paskelbė tas draudžiamas tempertatūras, tai atavizmas,dabar ne tie laikai kai vaikai klampodavo per šaltį pėsti. O geriausiai man patinka kai vietoj mokyklos vaikai čiuožinėja nuo kalniukų. į mokyklą peršalta, bet ant kalniukų-ne. kita vertus jei ką mažiukam atostogas iš vasario galit gerb.mokyklų vadovai atkelti į ketvirtadienį. P.s.: gal žinote kur skųstis jei matau kad kažkurio dalyko programa bus iki metų galo "neišeita"?

Lukai

Lukai portretas
Bandykit į psichinės sveikatos centrą skųstis.

lukai

lukai portretas
glusa boba neturi ka veikt svarbiausiai tik skustis,skundike pati ne gyveno ir kitems ne duoda.eik geriau daktarams ant savo galvos pasiskusk.tikra vista
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių