LSDP: O.Šarmavičius turės būti grąžintas į darbą

Praėjusių metų kovą iš pareigų atleistas Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos vadovas socialdemokratas Osvaldas Šarmavičius turės būti grąžintas į buvusias pareigas – tokį sprendimą priėmė Vyriausias administracinis teismas, praneša LSDP.

Partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius sako, kad dėl ministro neteisėtų veiksmų, atleidžiant departamento vadovą, žalą patirs valstybė.

Iki šiol O. Šarmavičiui grįžti į postą per teismus nepavykdavo. Vilniaus apygardos administracinis teismas jo skundą buvo atmetęs, nes patikėjo, kad Valstybės tarnybos departamento vadovas netinkamai ėjo pareigas.

O.Šarmavičius prašė grąžinti į darbą, priteisti darbo užmokestį už priverstines pravaikštas ir atlyginti neturtinę žalą, t. y. 50 tūkst. litų, ir padengti bylinėjimosi išlaidas.


Šiame straipsnyje: darbasteismasŠarmavičiusVRM

NAUJAUSI KOMENTARAI

RRR

RRR portretas
dar vienas komunistas atsigauna

mmm

mmm portretas
ant lauzo tokius brudus.

Osia

Osia portretas
O prie ko cia valstybe?Uz neteiseta atleidima turi pravaiksta apmoketi tas,kas neteistai atleido,tai yra kaltasis,siuo atvejku ministras.Kodel cia ivesta tokia kvaila tvbarka,daro nusikaltima vieni,o apmoka visi mokesciu moketojai?Turi atsakyti tas,kas nusizenge.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių