Lietuvoje keliai slidūs, perspėja kelininkai

Trečiadienio rytą Lietuvoje keliai buvo slidūs, perspėjo Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Pirmoje nakties pusėje snigo vakarinėje, šiaurinėje bei rytinėje Lietuvos dalyse. Antroje nakties pusėje snigo didžiojoje šalies dalyje, tik pietų Lietuvoje protarpiais snyguriavo.

6 valandą rytinėje ir vidurio šalies dalyse snigo, kelių dangos vietomis padengtos 2 centimetrų sniego sluoksniu, šios atkarpos yra valomos ir barstomos.

Pietinėje ir šiaurės Lietuvoje snigo, valstybinės reikšmės keliai padengti 1 centimetro sniego sluoksniu, keliai barstomi.

Vakarinėje šalies dalyje taip pat sniego, valstybinės reikšmės keliai vietomis padengti plonu sniego sluoksniu, keliai barstomi. Sudėtingesnė situacija Tauragės ir Telšių rajonuose, čia lijundra su sniegu, vietomis krašto ir rajoniniai keliai padengti ledu, barstomi.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygosorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Slidus keliai- man tai didziausia pramoga...

Elena

Elena portretas
Keliai slidūs, bet mažai pastangų, kad jie būtų pagerinti. Eilinę žiemą esam atskirti nuo normalaus kelio. Rajoninis kelias Zapyškis Ežerėlis Nr. 1910 iki Kluoniškių kaimo pabarsto, o toliau Ežerėlio gyventojai važiuokit kaip norit ar grioviais , ar mišku, kaip norit mes neturim pinigų, pats geriausias pasiteisinimas. Kada bus normalus važiavimas ir graudu ir skaudu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių