Lietuviai sugiedojo Tautišką giesmę

Didžiųjų miestų, mažų kaimelių gyventojai, užsienyje gyvenantys lietuviai 21 valandą giedojo Vinco Kudirkos Tautišką giesmę.

Kauniečiai giedojo renginio "Varom už Lietuvą" metu, netoli senosios Kauno sporto halės. Vilniečiai rinkosi Vinco Kudirkos aikštėje.   Klaipėdiečiai giedoti rinkosi į Klaipėdos koncertų salės parko estradą.

Idėja visiems vieningai sugiedoti "Tautišką giesmę" minint Valstybės dieną kilo prieš trejus metus, kai Lietuva minėjo savo tūkstantmetį. Pirmą kartą giedoti giesmę susirinko tūkstančiai lietuvaičių ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

 


Šiame straipsnyje: Valstybės diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTIOCAS

VYTIOCAS portretas
kažin,ar tie prie šiukšlių konteinerių ir giedojo.Kartais matau rausesi lyg ir nebonžai,veidai nepragerti,apsirenge švariai,bet laisvė priverti ieškoti maisto konteineriuose.O tokie žmonės niekam nereikalingi,juk vogti nemoka,o atsėdėjas visą amžių prie konvejerio ne kažin ką moki.Kubilas pencijas patvarkė,kainos 10 kart išaugo,tad sumokėjus buto paslaugas,maistas senukams lieka konteineryje.Ir viskas tik tam,kad /lietuvos elitui/būtu iš ko išsimokėti priedus,krušti prabangias prostitutes ir manipuliuoti valstybinėmis lėšomis,PAPRASČIAU VOGTI.

kukis

kukis portretas
slyksciai atrodo toks pseudo patriotizmas,kai Lietuva praskolinta ir emigruojanti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių