Liberalų sąjūdžio kandidatas į Seimo vicepirmininkus - E.Tamašauskas

Liberalų sąjūdžio frakcija nauju kandidatu į Seimo vicepirmininko postą siūlo frakcijos seniūną 54 metų Eriką Tamašauską. Šis sprendimas buvo priimtas antradienį vykusio frakcijos posėdžio metu, rašoma pranešime spaudai.

Valdančiojoje koalicijoje dirbantis Liberalų sąjūdis naują kandidatūrą į Seimo vicepirmininkus pasiūlė po to, kai iš šių pareigų vasaros pradžioje savo iniciatyva pasitraukė Algis Kašėta.

Vadovaujantis LR Seimo statutu, E. Tamašausko kandidatūrą parlamentui teiks Seimo pirmininkė Irena Degutienė.  Pirmininko pavaduotojas laikomas išrinktas, jei per slaptą balsavimą jo kandidatūrą palaiko daugiau kaip pusė balsavusių Seimo narių.

„Vertinu frakcijos kolegų pareikštą pasitikėjimą. Jau turiu organizacinio darbo patirties, esu pasirengęs priimti naują iššūkį“, - teigė E. Tamašauskas.

54 metų liberalas į Seimą buvo išrinktas 2008 metų spalį. 2003-2007 metais E. Tamašauskas ėjo Kauno miesto mero pavaduotojo pareigas, 2000-2008 m. buvo Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, o 2001 m. vasarį-2002 m. gegužę buvo Kauno miesto meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
Nejaugi jau pasibaige visi skandalai , sieti su tuo asmeniu ?

geras klausimas

geras klausimas portretas
Taigi jis nė vienos aukštosios mokyklos nebaigęs - kiek mėgino - nieko neišėjo, nors ir matekonienė už ausų tempė jį. ir kaip su ta jo liustracija - viskas gerai?

vilija

vilija portretas
Ar jau Seime nera kandidatu su aukstuoju issilavinimu?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių