Liberalcentristai ir TPP pradėjo konsultacijas dėl bendro darbo

Valdančiojoje koalicijoje esančių Seimo Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) bei Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcijų lyderiai antradienį pradėjo konsultacijas dėl bendro darbo parlamente.

Į bendrą posėdį susirinkusi TPP ir LiCS vadovybė bei frakcijų nariai aptarė klausimus, dėl kurių ketinama derinti pozicijas balsuojant Seime, pranešė TPP.

"Svarbiausios sritys, kuriose turime pasiekti aiškių pozityvių rezultatų yra mokesčių politika, tiesioginiai merų rinkimai, įmonių restruktūrizavimo ir bankroto įstatymas, "Sodros" reforma, sveikatos apsaugos reformos, apskričių reformos tęstinumas", - po susitikimo sakė TPP pirmininkas Arūnas Valinskas.

Pranešime spaudai teigiama, kad derinti pozicijas valdančiajai koalicijai priklausančios TPP ir LiCS nusprendė "įvertinusios politinę padėtį Seime, jausdamos politinę atsakomybę už politinius procesus šalyje, akcentuodamos politinio stabilumo valstybėje svarbą, savo veiklą grįsdamos garbingos partnerystės, moralios politikos bei politinio stabilumo siekiu".

Ketvirtadienį partijų ir jų frakcijų Seime nariai tęs tolesnes konsultacijas dėl glaudesnio bendro darbo formų.

LiCS atstovai neslepia siekiantys frakcijų susijungimo.

Ir TPP, ir LiCS frakcijos parlamente turi po 7 narius.


Šiame straipsnyje: tppbendradarbiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių