L. Stankūnaitė apsaugininkams pretenzijų nebereiškia

Valstybės saugoma Laimutė Stankūnaitė sako nebesvarstanti galimybės emigruoti, o policija sako sušvelninusi apsaugos sąlygas, kad mama ir dukra jaustųsi geriau.

LNK žinios pranešė, su policija rastas kompromisas dėl liberalesnių apsaugos sąlygų. L.Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas sako, kad dabar jo klientės savijauta geresnė.

„Tos konfliktinės situacijos realiai nėra ir visi klausimai, kurie dabar liečia mergaitės gyvenimo sąlygas, mamos gyvenimo sąlygas, sveikatos būklę, yra užtikrintos, viskas yra gerai ir jokių problemų nėra“, – sakė L. Stankūnaitės advokatas.

Jis tikina, kad vaizdo įrašas, kuriame L. Stankūnaitė skundžiasi sveikata ir apsauga, internete išplatintas be jos sutikimo.

„Apsauga vykdoma, paprasčiausiai mes dar kartą išanalizavome tai, ką turime tai dienai ir ką darome toliau. Bendru sutarimu visa tai vyksta toliau. Kažkokių nesusipratimų nėra“, – tvirtino Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininkas Algirdas Matonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
o kas ja dulkina kai uzsinori,ar tas plikas senis ar pati masturbuojasi su agurku

oijojoj

oijojoj portretas
Kodel visada kisamos dvi ir tos pačios foto,negi trūksta mokesciu moketoju pinigu???o iš viso kam ta slykstu snukį kisti į laikrasti???

sita

sita portretas
visuomenes priesas nr1
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių