Kur atostogaus Lietuvos valdžia?

Įpusėjus vasarai dar ne visi šalies vadovai suplanavo savo atostogas.

Premjeras Andrius Kubilius ir Seimo pirmininkė Irena Degutienė atostogauti ketina beveik mėnesį, tuo metu prezidentė Dalia Grybauskaitė atostogų nėra suplanavusi, bet joms ketintų skirti nebent savaitę.

Premjeras A.Kubilius oficialiai atostogas pradeda liepos 26 dieną, dar atostogų išvakarėse jis pradeda dviračių žygį kaimyninėje Baltarusijoje.

"Premjeras išvyksta į dviračių žygį Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės keliais - pro Nesvyžių, Lydą. Šis žygis truks apie savaitę", - BNS sakė premjero atstovė spaudai Jarda Paukštienė.

Pasak premjero atstovės spaudai, per dviračių žygį numatyti ir premjero susitikimai su kaimyninės Baltarusijos valdžios atstovais.

Po šio žygio premjeras leisis į kitą. "Po to premjeras kartu su žmona atostogaus privačiai. Jie ketina kartu vykti į dviračių žygį, atrodo, Vokietijoje, grįš rugpjūčio pabaigoje, 23 dieną jau bus darbe", - sakė J.Paukštienė.

Seimo pirmininkės I.Degutienės atstovas spaudai Juozas Ruzgys informavo, jog parlamento vadovė rugpjūtį atostogaus savo sodyboje Molėtų rajone.

Tuo metu prezidentės D.Grybauskaitės atostogos dar nesuplanuotos.

"Prezidentė neturi kada galvoti apie atostogas", - BNS sakė jos atstovas spaudai Linas Balsys.

Jis sakė, jog prezidentė yra užsiminusi, kad atostogauti ketina savaitę Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių