Krašto apsaugos ministerija turės trečiąjį viceministrą

Krašto apsaugos ministerijoje paskirtas trečiasis viceministras, šias pareigas nuo penktadienio pradėjo eiti iki šiol ministrės patarėja dirbusi konservatorė Indrė Pociūtė-Levickienė.

Naujoji viceministrė koordinuos bendradarbiavimo su Seimo komitetais ir komisijomis sritį, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Ji taip pat bus atsakinga už krašto apsaugos sistemos žmogiškųjų išteklių valdymo sistemos plėtojimą, pilietinį švietimą, krašto apsaugos sistemos institucijų bendradarbiavimo su Lietuvos šaulių sąjunga administravimą, ministerijos viešuosius ryšius ir bendradarbiavimą su visuomeninėmis organizacijomis.

Prieš tapdama viceministre 31 metų I.Pociūtė-Levickienė dvejus metus metų ėjo krašto apsaugos ministrės Rasos Juknevičienės patarėjos pareigas.

Ji yra dirbusi valdančiosios Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstove spaudai, frakcijos referente. I.Pociūtė-Levickienė taip pat yra TS-LKD tarybos narė, jos vadovė R.Juknevičienė yra viena iš šios partijos lyderių.

Naujoji viceministrė yra baigusi Vilniaus M.Romerio universitetą, turi teisės magistro laipsnį.

Paskyrus I. Pociūtę-Levickienę į naująsias pareigas, Krašto apsaugos ministerijos vadovybę šiuo metu sudaro ministrė, trys viceministrai, ministerijos kancleris ir Gynybos štabo viršininkas. Taupant lėšas, Krašto apsaugos ministerijoje ilgą laiką dirbo du viceministrai.


Šiame straipsnyje: KAM,

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių