Konkurencijos prievaizdai važinėjosi prabangiu BMW

Konkurencijos tarybos vadai keletą metų važinėjosi prabangiu BMW 530i markės automobiliu. Dabar ši mašina parduodama per aukcioną.

Konkurencijos prievaizdai 2003 m. gamybos BMW mėgins parduoti ateinantį pirmadienį. Pradinė kaina – 36,6 tūkst. litų. Be to, parduodami ir dar keli automobilio priedai: BMW ratlankiai už 515 Lt, naudotos žieminės padangos už 560 Lt bei naujutėlės vasarinės – už 1215 Lt.

Kaip portalui 1diena.lt teigė Konkurencijos tarybos Bendrųjų reikalų skyriaus vedėjas Audrius Bieliauskas, mašina įsigyta 2008 m. vasarą. Prieš dvejus metus BMW įsigytas už beveik 55 tūkst. litų, iki tol mašina buvo nuomojama.

R.Bieliausko teigimu, BMW už 55 tūkst. litų Konkurencijos tarybai prireikė dėl to, kad ji teturėjo vieną prastos būklės automobilį. „Nuo 2005 metų ją nuomojomės. Ji buvo tarnybinė, tarnybos reikmėms. Buvo naudojama ir ūkinėms reikmėms, ir komandiruotėms, ir tyrimams. Turėjome senutę „Škodą“, kuri buvo nuolat sugedusi, ir šitą automobilį. „Škoda“ jau pernai sulūžo, sugedo. Atidavėme į sąvartyną. O šiemet net neturime pinigų BMW eksploatacijai. O pinigai mums gyvybiškai reikalingi ir kitiems tikslams“, - pasakojo pašnekovas.

Anot jo, BMW jau mėginta parduoti per aukcioną, tačiau pirkėjų neatsirado dėl per didelės kainos. Palyginti su pirmojo aukciono kaina, konkurencijos sargų mašina dabar parduodama maždaug 9 tūkst. litų pigiau.


Šiame straipsnyje: Parlamentinės išlaidos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių