K.Komskis skųs jo į posėdį nepakvietusią I.Degutienę etikos sargams

"Tvarkietis" Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Kęstas Komskis skųs Seimo pirmininkę Ireną Degutienę etikos sargams, nes ji nepakvietė parlamentaro į pasitarimą dėl kovos su korupcija.

Pirmadienį išplatintame pranešime spaudai K.Komskis Seimo pirmininkės elgesį vadina akibrokštu, "kai iš planuojamos kovos su korupcija buvo išeliminuotas artimiausiai su šia veikla susijęs asmuo – Antikorupcijos komisijos vadovas, vadinasi, ir visa komisija".

Anot K. Komskio, toks I. Degutienės demaršas yra viešųjų ryšių akcija.

„Tai, kad Seimo Pirmininkė į posėdį nepakvietė nei vieno Seimo Antikorupcijos komisijos atstovo, tik atskleidžia tikruosius šios viešųjų ryšių akcijos motyvus – eilinį kartą mesti šešėlį ant Komisijos pirmininko. O gal Seimo Pirmininkė nepasitiki visa komisija? Akivaizdu, kad posėdžio tikslas buvo ne tiek realios pastangos paskelbti karą korupcijai, kiek pareikšti nepasitikėjimą manimi“ – teigė Seimo narys K. Komskis.

Anot K. Komskio, Seimo Pirmininkei netinka vadovaujantis tik asmenine nuomone skirstyti Seimo narius į tinkamus ar netinamus eiti vienas ar kitas pareigas, juo labiau tai daryti viso Seimo vardu.

K. Komskio nuomone, tai yra vienas iš negražių naudojimosi savo tarnybine padėtimi pavyzdžių.

Dėl šių priežasčių Seimo narys K. Komskis ketina kreiptis į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją su prašymu dar kartą įvertinti Seimo Pirmininkės I. Degutienės veiksmus.


Šiame straipsnyje: Kęstas Komskiskorupcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių