K.Brazauskienės partijos pavadinimas - kerštas socdemams

Kristinos Brazauskienės žmonių teisių gynimo sąjunga - toks pavadinimas naujam politiniam dariniui parinktas po nesėkmingo bandymo įregistruoti jį kaip Lietuvos prezidento sąjungą. Tai esąs dar vienas kerštas K.Brazauskienę atstūmusiems socialdemokratams, rašo „Lietuvos žinios“.

Lietuvos laisvės sąjungai (LLS) 19 metų vadovavęs Vytautas Šustauskas ir prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė K.Brazauskienė apsisprendė, kaip perkrikštyti šią partiją. Anksčiau bendražygių parinktas Lietuvos prezidento sąjungos pavadinimas užkliuvo Teisingumo ministerijai, nes jis neatitinka įstatyme įtvirtintų reikalavimų ir gali klaidinti visuomenę.

Kalbintas V.Šustauskas tikino, kad renkant naująjį partijos pavadinimą darbavosi visa LLS valdyba. Esą rinktasi iš daugiau kaip 20 pasiūlytų variantų. Partijai ketinta suteikti „Vieningos Lietuvos“, Reformų partijos, „Mes - Lietuva“, „Už žmogų“, Permainų sąjūdžio ir panašius skambius pavadinimus.

„Tačiau panašūs partijų vardai arba yra buvę, arba neatitiko mūsų tikslų. Provokuojančių šūkių nenorėjome, nes žmonėms nuo jų bloga“, - aiškino V.Šustauskas. Jo tvirtinimu, sugalvotasis pavadinimas nors ir ilgas, bet tikslus.

„Socdemai nebegalės naudotis A.Brazausko vardu. Mes jiems iš rankų išmušime kozirį“, - džiūgavo V.Šustauskas ir pridūrė, kad naujasis LLS įvardijimas yra tarsi kerštas K.Brazauskienės neįvertinusiems socialdemokratams.


Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusidurnavojo

Nusidurnavojo portretas
Ha,ha,ha

para

para portretas
paradoksas, bet būtina apginti Lietuvos žmones nuo šitų "gynėjų"...

Subotino TIESA

Subotino TIESA portretas
. Suteikite politiniam UABui "Saziningu ir geru zmoniu partija" pavadinima ir pirmi kas ten subegs - tai aferistai ir vagys. Protingi zmones jau pasimoke is " Tvarkos ir teisingumo"... Taciau, dar yra ne maza ir kitu zmoniu, kurie sudaro "Runkeliu valstybe" .
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių