K.Brazauskienė mes pirštinę B.Bradauskui?

Į didžiąją politiką sukanti Kristina Brazauskienė svarsto galimybę dėl Seimo nario mandato kovoti socialdemokratų bastionu vadinamoje Kaišiadorių-Elektrėnų rinkimų apygardoje, rašo „Lietuvos žinios“.

K.Brazauskienė vakar tikino galutinį žodį dėl to, kurioje vienmandatėje rinkimų apygardoje kandidatuos į Seimą, tarsianti po Naujųjų metų. Tačiau prezidento Algirdo Brazausko našlė patvirtino, kad realiausias variantas - kelti kandidatūrą vyro jaunystės mieste Kaišiadoryse.

Anot K.Brazauskienės, kandidatuoti A.Brazausko mylėtame mieste, kuriame stovi ir jo tėvų namas-muziejus, būtų simboliška. Prezidento našlė teigė gerai pažįstanti Kaišiadorių kraštą. „Nuvažiuoju ten, padedu žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Situacija ten panaši kaip ir visoje Lietuvoje. Žmonės - geri, daug jų pažįstu, tad man tikrai nebūtų baisu ten kandidatuoti“, - sakė K.Brazauskienė.

Jei nuspręstų kelti kandidatūrą Kaišiadorių-Elektrėnų rinkimų apygardoje, K.Brazauskienė taptų A.Brazausko šeimos bičiulio, įtakingo socialdemokrato Broniaus Bradausko konkurente. Tačiau tokios konkurencijos ji nesibaimina ir tikina mananti, kad rinkėjai pasirinktų geriausią kandidatą. Supykdyti socialdemokrato ji taip pat nebijo.


Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
mano galva kas uz sita kekse balsuos juos i beprotnami paguldyt reikia

eikit seniai į

eikit seniai į  portretas
užtarnautą poilsį , duokit kelią jaunimui ...

sausainis

sausainis portretas
kazkap nesiderina kristina prie automobylio vajro, nors tu ka
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių