Kaune maistu apsinuodijo ir ligoninę pateko 19 jaunųjų tinklininkų

 

 

Kaune vykstančių Lietuvos jaunių (gimusių 1995-1996 m.) sporto žaidynių finalines varžybas aptemdė nemalonus incidentas. Šeštadienį maistu apsinuodijo ir į medikų rankas pateko 19 jaunųjų sportininkų, iš kurių didžiąją dalį sudaro mergaitės.

Dauguma apsinuodijusių vaikų kreipėsi į Kauno medikus. Prastai pasijutę keturi Klaipėdos komandos žaidėjai nusprendė išvykti namo, - praneša delfi.lt.

Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) generalinis sekretorius Juozas Lapeika portalui delfi.lt teigė, kad į Kauno klinikinės ligoninės Infekcijų skyrių pateko 15 vaikų – 9 sportininkai iš Šiaulių ir 6 tinklininkai iš Vilniaus. Taip pat prastai pasijutę namo išvažiavo ir į uostamiesčio medikus kreipėsi, jo žiniomis, 4 klaipėdiečiai.

LTF atstovo teigimu, sportininkai buvo maitinami Kauno kavinėje „Alibi“.

 

 


Šiame straipsnyje: apsinuodijimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

.betvarkė

.betvarkė portretas
Ir be kavinių apsinuodijimų yra juok niekas nesigilina ką pardavinėja prekybininkai ,jiems rūpi tik litas,o visa kita nesvarbu.Kur kokybės kontrolė?

ausra

ausra portretas
Esu viena is tu tinklininkiu mama ir galiu pasakyti, kad apsinuodijo ne 19 vaiku, o beveik 85 % dalyviu ( is 100). Kad ir Kelmes vaikinu komanda - visa ligonineje, Kauno merginu - 8 is 12, Klaipedos merginu komandos viena net reanimacijoje vakar gulejo...keletas- intensyvios terapijos palatoje...

asta

asta portretas
oi kažkoks naujas virusiukas mieste siaučia, skrandžio skausmai, viduriavimas, temperatūra, visi aplink išgriuvę...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių