Kalėdoms ruošiasi sugrįžti po pasaulį išsibarstę Lietuvos protai

Po pasaulį išsibarstę lietuviai Kalėdoms grįžta namo. Talentingus profesionalus visame pasaulyje jungianti organizacija „GLL | Globalios Lietuvos lyderiai“ rengia šventinį vakarą ir diskusiją „Lietuva globalėja. Kur mūsų stiprybės?“.

Renginys įvyks gruodžio 28 dieną, 19 val. Vilniuje esančiame restorane “Value”. Jo tikslas – sukurti bendravimo erdvę sėkmingiems globaliems profesionalams, siejantiems save su Lietuva, bei diskutuoti apie lietuvių sėkmę pasaulyje ir jos kuriamą vertę Lietuvai.

„Apie Lietuvos pasiekimus diskutuos įvairiose šalyse gyvenantys ir sėkmės versle, mene, sporte ar moksle sulaukę lietuviai bei Lietuvos draugai iš Jungtinės Karalystės, Kinijos, Argentinos, kitų šalių“, – pasakojo GLL vadovė Dalia Venslovaitė.

Vakaro metu kalbės Kinijoje dirbantis lietuvis John Mack, automobilių pramonės korporacijos gigantės „CIE Automotive China“ prezidentas, anksčiau vadovavęs „Fiat“ automobilių gamyklai Lenkijoje. Puikiai lietuviškai kalbantis John Mack, iki šiol gyvenęs Australijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, pasidalins savo pasaulinės sėkmės istorija ir komentuos Lietuvos galimybes globaliose rinkose.

Prie diskusijos prisijungs ir legendinis Lietuvos alpinistas Vladas Vitkauskas, pirmasis iškėlęs valstybės vėliavą aukščiausiose kalnų viršukalnėse, Lietuvai atgavus nepriklausomybę. Kalbės ir Londono Sičio lietuvių klubo prezidentas Daumantas Mockus, šiuo metu dirbantis „RBC Capital Markets“ investicinės bankininkystės srityje.

Šventinio vakaro auditorija yra ne mažiau svarbi nei skaitovai, teigia organizatoriai. Įkvėpimo ir globalios patirties ieškantys žmonės, patys galintys pasidalinti savo profesine sėkme ir idėjomis įvairiose srityse, kviečiami registruotis.

Renginio garbės svečiai –  premjeras Andrius Kubilius su žmona Rasa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebetoja

stebetoja portretas
nereikia manipuliuoti.niekas cia negryzta net atostogu nenori seniai gyvendami emigracijoje.jau jie nenori tusciai metyti pinigu taip brangioje tevyneje kad jie gryze neisleidzia gyvendami per puse metu toli nuo namu.ir nereikia cia kvailinti zmoniu.gryzta tie kur nepritampa visur

Atsimerk

 Atsimerk portretas
Dauguma pasikviečia į svečius iš Lietuvos ,o ne į Lietuvą grįžta.

Visuomeniniai santykiai

Visuomeniniai santykiai portretas
Negalima žmonių vertinti rinkos požiūriu. Užtušuojamos jų vertybės. Pasitobulinę užsienyje, žmonės turi integruotis į nacionalinę ekonomiką ir rodyti savo gebėjimus, naujoves. Gyventi reikia draugiškai, o ne grobuoniškai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių