I.Valinskienė vyks į Afganistaną, kur galbūt surengs koncertą

Dainuoti ir šokti mėgstanti parlamentarė Inga Valinskienė savo talentu džiugins toli nuo tėvynės tarnaujančius krašto karius, rašo „Lietuvos žinios“.

Parlamento Liberalų ir centro sąjungos frakcijos narė, neretai Seimo lakštingala vadinama I.Valinskienė rengiasi į pavojų kupiną kraštą. Seimo valdyba šią savaitę vienbalsiai pritarė jos komandiruotei į Afganistaną. Prašymą liberalcentristę drauge su delegacija išleisti į šią Azijos valstybę Seimo valdybai atsiuntė Krašto apsaugos ministerija (KAM). Ši nuolat rengia tokias išvykas į Afganistaną, kur tarnauja Lietuvos kariai.

„Saugumo sumetimais negalime komentuoti delegacijos, vykstančios į Afganistano Islamo Respubliką, sudėties bei terminų, kada vizitas įvyks. Tačiau paprastai yra sudaromos sąlygos šalies valdžios atstovams, įvairiems pareigūnams, žurnalistams susipažinti su Lietuvos veikla Afganistane“, - pasidomėjus, kodėl skristi į Afganistaną pasiūlyta būtent I.Valinskienei, paaiškino krašto apsaugos ministrės patarėja viešiesiems ryšiams Ugnė Naujokaitytė.

Paprastai į tokias keliones vyksta Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos arba Užsienio reikalų komitetų nariai, o I.Valinskienė dirba Socialinių reikalų ir darbo komitete.

Kalbama, kad Seimo valdybos nariai neslėpė šypsenų, sužinoję, kad KAM pageidauja delegacijoje matyti I.Valinskienę. Visi suprato, kad į kelionę ji kviečiama ne kaip politikė, o kaip dainininkė. Kalbama, kad I.Valinskienė surengs koncertą svetimame krašte tarnaujantiems Lietuvos kariams.


Šiame straipsnyje: Inga Valinskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ROK

ROK portretas
Va, va, ten ir tinka.

69

69 portretas
Ten gali irpasilikti......daug isbadejusiu babaju ten gales pabuti su jais

ka noret

ka noret portretas
krize...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių