I.Degutienė: Priežiūros komitetas privalo persvarstyti V.Navicko likimą

Seimo pirmininkė konservatorė Irena Degutienė sako, kad Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai nesutinka su savo Priežiūros komiteto sprendimu dėl Vilniaus mero Viliaus Navicko, todėl jis privalo būti persvarstytas.

Ji teigė, esą partijos tarybai išreiškus norą persvarstyti klausimą dėl Vilniaus mero Viliaus Navicko ir savivaldybės kontrolieriaus Šarūno Skučo, Priežiūros komitetas turi tai ir padaryti.

"Noriu pabrėžti, kad tarybos sprendimas turės būti įvykdytas ir tada bus aišku. Nežinau, kaip persvarstys Priežiūros komitetas, bet kad jie privalo persvarstyti, yra faktas", - "Žinių radijui" trečiadienį sakė I.Degutienė.

"Manau, kad Priežiūros komiteto pirmininkas, atsisakantis tą daryti, ką spaudoje skaičiau, tikrai viršija savo įgaliojimus ir tokiais pareiškimais kenkia partijai", - sakė Seimo pirmininkė.

Ji pažymėjo, jog "kai kurie partijos kolegos klysta tapatindami Priežiūros komitetą su Konstituciniu Teismu". Tokį palyginimą buvo išsakęs TS-LKD pirmininkas, premjeras Andrius Kubilius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių