Gimtadienį švenčiančiam A.Kubiliui – gėlės ir statinaitė medaus

Premjeras Andrius Kubilius ketvirtadienio rytą savo 55-ojo gimtadienio proga iš kolegų Seime ir Vyriausybėje gavo glėbius gėlių bei gražių žodinių sveikinimų.

Pradedama plenarinį posėdį Seimo pirmininkė Irena Degutienė pasakė: „Šiandien – ypatinga diena, nes šiandien savo pusjubiliejų švenčia Seimo narys, ministras pirmininkas, Tėvynės sąjungos pirmininkas, žinomas politikas A.Kubilius“.

Įteikdama gėlių puokštę I.Degutienė premjerą pavadino „linksmu ir energingu, geru politiku, dviratininku, geru šeimos tėvu ir seneliu, nes jau turi du anūkus“. „Mes žinome A.Kubilių kaip principingą, kartais labai užsispyrusį. Visa tai – nesuvaidintas Andrius.  Kai kada žiūrint į tave norisi pasakyti: užsikimšk ausis ir užsidėk juodus akinius, kad nieko nematytum, tačiau kartais norisi pasakyti: Andriau, nusiimk antifonus nuo ausų ir klausyk, ką tau kiti sako“, - kalbėjo Seimo pirmininkė.

"Turime džiaugtis, kad turime tokį kolegą, kuris paprastai sako, ką galvoja, bet turi ir politinio gudrumo. Norėtųsi jam palinkėti kantrybės ir ištvermės, išlikti energingam ir jaunatviškam, principingam ir ryžtingam. Norisi palinkėti jam sėkmės per ateinančius Seimo rinkimus“, - pridūrė ji.

Pastebėjusi, kad A.Kubilius labai daug laiko praleidžia darbe, I.Degutienė priminė, kad „namie visada laukia svarbiausias gyvenimo žmogus – mylinti žmona“.

Gėlių savo viršininkui įteikė ir į Seimą susirinkusi Vyriausybė. „Parinkom puokštę Lietuvos vėliavos spalvų, manome, kad tokia proga tai tinkamiausios spalvos valstybės žmogui“, - įteikdama gėles kalbėjo finansų ministrė Ingrida Šimonytė.

Konservatorė Agnė Bilotaitė premjerui dovanojo statinaitę medaus, kad „gyvenimas būtų saldesnis“.

Opozicijos lyderis Valentinas Mazuronis, įteikdamas raudonų rožių puokštę, pareiškė: „Aš asmeniškai ir visa opozicija džiaugiamės turėdami tokį premjerą ir dirbdami su juo“.

Dėkodamas už sveikinimus A.Kubilius sakė nesitikėjęs tokios jų gausos. „Visi esate labai puikūs ir gražūs žmonės – tiek valdantieji, tiek ir opozicija“, - teigė jis. Prisiminęs pastarojo laikotarpio diskusijas apie skylėtą kitų metų biudžetą premjeras leido sau pajuokauti: „Jeigu visus šiuos sveikinimus apmokestintume, neturėtume jokių biudžetinių problemų“.

A.Kubilius gimė 1956 m. gruodžio 8 d. Vilniuje.


Šiame straipsnyje: Andrius Kubiliusgimtadienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

skorpionas

skorpionas portretas
Kubilistų-neofašistų-neostalinistų valdžia nuosekliai vykdo mažas pajamas gaunančių genocido planą. Genocido plano tikslas-numarinti (dėl maisto nepritekliaus, vaistų ir gydimo paslaugų neprieinamumo....) kuo daugiau pensininkų, invalidų, mažas pajamas gaunančių ir tokiu būdu sumažinti biudžeto išlaidas. Rengdama mokesčių reformą valdžia paliko galioti pelno mokesčio įstatymo 33 straipsnio 2 d. vadovaujantis kuria milijoninius dividendus gaunantys oligarchai neapmokestinami peno (pajamų) mokesčiu. 2009 m. pabaigoje sumažinusi pelno mokestį kubilistinė-fašistinė valdžia padidino dividendus oligarchams ir padarė šimtus milijonų siekiančią skylę biudžete. Šie faktai byloja, kad valstybė turėjo galimybę krizės metu pasirūpinti labiausiai pažeidžiama visuomenės dalimi-senyvo amžiaus asmenimis ir invalidais, tačiau šito nepadarė. Stambieji darbdaviai-vergvaldžiai per krizę pagerino sau sąlygas-susimažino mokesčius (pelno, už pirmą kartą įdarbintus), sumažino samdomiems darbuotojams atlyginimus, gauna lengvatines paskolas verslo gaivinimui ir t.t.. Vietoje to, kad priiminėti teisės aktus, kuriais būtų duodama suprasti stambiesiems darbdaviams-vergvaldžiams, kad būti krizėje jiems yra nenaudinga kubilistinė-neofašistinė valdžia-nusikalstama gauja savo sprendimais faktiškai skatina stambiuosius darbdavius-vergvaldžius kuo ilgiau išsaugoti krizinę situaciją šalyje. Esant tokiom sąlygom stambieji darbdaviai-vergvaldžiai stengsis ne tik kuo ilgiau išsaugoti krizinę situaciją šalyje, bet ir darys viską, kad krizės kartotųsi. Koks kvailys panorės išeiti iš ten, kur jam yra gerai??? Civilizuota žmonija visais laikais sunkmečiu pirmiausiai rūpindavosi neįgaliais, vaikais. Tik fašistai ir bandytai elgiasi kitaip. Tokius išsigimėlius reikia teisti.

RM

RM portretas
Skorpionui, žmogau tu, kelintame amžiuje gyveni, gal vaistus pamiršai išgerti? Kubile, su gimtadieniu.

Trokas

Trokas portretas
Bilotaitė labai nuovoki panelė,kad Kubiliui įteikė statinaitę medaus,nes šūdo pakankamai gauna ir internete ir masmedijoje.Bet pats dėl to kaltas,būtų geras premjeras-gautų daugiau medaus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių